Primarul Craiovei: ''Au fost demarate toate procedurile pentru concesiunea autostrăzii Piteşti-Craiova''

Primarul Craiovei: ''Au fost demarate toate procedurile pentru concesiunea autostrăzii Piteşti-Craiova''

Lucrările la autostrada Craiova-Piteşti vor fi demarate anul viitor Foto: Arhiva

Lia Olguţa Vasilescu a declarat că lucrările la autostrada Piteşti-Craiova vor fi demarate cel mai probabil anul viitor.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Primarul Craiovei că mai multe firme sunt interesate să concesioneze autostrada.''Au fost demarate toate procedurile pentru concesiunea autostrăzii Piteşti-Craiova. Am avut emoţii că domnul Dragnea ar putea să tragă autostrada de sud pe la Alexandria. Desigur şi aceea era bună pentru noi, însă mai importantă pentru noi este autostrada Piteşti-Craiova pentru că ne leagă de un alt oraş important pentru industria de maşini, iar Ford a cerut autostradă care să ne lege de Piteşti. Putem spune acum că vom avea autostradă până la Constanţa şi nu mai pot spune investitorii că nu pot veni la Craiova din cauza infrastructurii care nu le permite să-şi scoată producţia din fabrică'”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.
 
Lucrările la autostrada Piteşti-Craiova vor fi demarate cel mai probabil anul viitor. Lia Olguţa Vasilescu a mai precizat că firma care va câştiga licitaţia o să facă investiţia pe banii ei, iar în timp lucrarea va fi amortizată din taxele percepute şoferilor. 
citeste totul despre: