Accident cu şapte răniţi pe DN1 S la Veneţia

Accident cu şapte răniţi pe DN1 S la
Veneţia

Cei şapte răniţi au fost transportaţi la spital. FOTOArhivă.

Două maşini s-au ciocnit frontal astăzi la prânz pe Dn 1 S după ce şoferul unuia dintre autoturisme a făcut o depăşire riscantă. Şapte persoane au ajuns la Spitalul de Urgenţă din Braşov.

Accidentul s-a produs în jurul orei 12.30 pe DN1 S. Un şofer de 42 de ani care conducea un autoturism, din direcţia Veneţia de Jos spre Părău, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unei depăşiri. A ignorant faptul că drumul este unul în paltă, dar şi indicatorul care interzice orice depăşire în zonă. A pierdut controlul maşinii, a ajuns pe contrasens unde a izbit în plin un alt autoturism care era condus regulamentar de un şofer de 22 de ani.

Potrivit poliţiştilor, şapte persoane au fost rănite în urma impactului. „Accidentul s-a soldat cu rănirea celor doi conducători auto, a unui bărbat aflat în  autoturismul condus de bărbatul de 42 ani, precum şi a altor patru  persoane, dintre care două minore, aflate în celălalt autoturism, toate victimele fiind transportate la spital“ se arată în comunicatul poliţiştilor.

Cercetările sunt continuate de poliţişti, sub coordonarea unui procuror, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.  

 

citeste totul despre: