VIDEO Şoferul autoturismului care i-a şicanat pe tirişti este „recidivist“. Filmat în trafic, devine nervos, face „burnout“ cu maşina şi gesturi greu de înţeles

VIDEO Şoferul
autoturismului care i-a şicanat pe tirişti este „recidivist“. Filmat în
trafic, devine nervos, face „burnout“ cu maşina şi gesturi greu de înţeles

Şoferul care i-a şicanat pe tirişti ameninţă şi face gesturi ciudate FOTO captură video

Conducătorul autoturismului care l-a şicanat, încălcând legea, pe conducătorul unui tir în trecerea Oituz-Breţcu, a mai fost filmat în trafic, în ipostaze agresive. De data aceasta, şoferul încearcă să intimideze un conducător auto, face gesturi ciudate şi turează motorul maşinii să impresioneze.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un cititor a trimis unei publicaţii din Bacău un video cu protagonistul spectacolului ilegal de acum câteva zile, conducător al unui Renault, cu numărul de înmatriculare BC-06-PNP. De data aceasta, şoferul nervos încearcă să intimideze, se învârte cu maşina în faţa celui care îl filmează, gesticulează, ameninţă iar la final turează motorul pentru a scoate fum.


Acelaşi conducător auto nervos a încălcat legea rutieră în Pasul Oituz, pe 13 martie, când a tăiat calea unui tir, peste linia continuă, după care a frânat în faţa acestuia demonstrativ, ameninţându-l cu pumnul. Potrivit publicaţiei locale Deşteptarea, faza filmată cu o cameră de maşină s-a produs în popasul de la Poiana Sărată iar individul ar fi de loc din Oneşti.

citeste totul despre: