Accident grav pe DN2, în apropierea localităţii Gheorghe Doja. Un tânăr de 19 ani a murit şi patru persoane au ajuns la spital

Accident grav pe DN2, în apropierea localităţii Gheorghe Doja. Un tânăr de 19 ani a murit şi patru persoane au ajuns la spital

Un conducător auto şi-a pierdut viaţa într-un accident produs în această dimineaţă FOTO Facebook

Un tânăr de 19 ani şi-a pierdut viaţa şi alţi patru oameni au fost răniţi în urma unui accident care s-a produs duminică dimineaţă pe DN2, în apropierea localităţii Răcăciuni. Conducătorul unei utilitare, de numai 19 ani, a vrut să întoarcă în drum, moment în care a acroşat un autoturism, condus de un şofer din Vrancea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ploaia dar şi neatenţia unui conducător de numai 19 ani au produs o nouă dramă pe DN2, în apropierea localităţii Gheorghe Doja. Autoutilitara se deplasa spre Adjud, iar şoferul acesteia ar fi efectuat o manevră de întoarcere, fără să se asigure şi a acroşat astfel un autoturism care mergea în aceeaşi direcţie. Impactul a fost devastator. Utilitara s-a răsturnat pe carosabil, iar conducătorul acesteia a murit pe loc.

Au fost grav rănite celelalte persoane aflată în maşini: şoferul de 42 de ani, o femeie de 44 de ani şi un copil de 9 ani, aflaţi în maşina acestuiaa, şi pasagerul din autoutilitară, de 56 de ani, din Bacău. La faţa locului au ajuns ambulanţe, medici dar şi echipaje ale Serviciului Rutier.  „În cauză s-a întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, a declarat agent şef adjunct Cătălina Creţu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bacău.

citeste totul despre: