Cine este femeia cu care îşi va pierde virginitatea bărbatul cu penis bionic: „Sunt onorată că m-a ales. Nu o să-i iau bani“

Cine este femeia cu care îşi va pierde virginitatea bărbatul cu penis bionic: „Sunt onorată că m-a ales. Nu o să-i iau bani“

Mohammed Abad. FOTO Arhiva

Mohammed Abad a îşi va pierde în sfâşit virginitatea, la vârsta de 43 de ani, după ce penisul bionic primit anul trecut s-a dovedit perfect funcţional. Bărbatul a rămas fără organul sexual în urma unui accident de maşină întâmplat în copilărie, iar cât de curând o femeie va face din el bărbat, a mărturisit Mohamed.

Mohammed Abad a descoperit femeia alături de care îşi va pierde virginitatea, după ce medicii din Marea Britanie au reuşit să-i ataşeze cu succes, în urma mai multor intervenţii chirurgicale, un penis bionic.

Aleasa este prostituata Charlotte Rose, care a declarat că se simte mândră ca a fost aleasă pentru o ocazie atât de specială: „Mă simt atât de onorată pentru că a ales să-şi piardă virginitatea cu mine. Avem de gând să ieşim la cină ca să ne cunoaştem mai bine, apoi vom petrecem două ore în intimitate. Nu îi voi lua bani pentru ce se va întâmpla. Sunt fericită că îl voi ajuta să aibă mai multă încredere în sine. Sper că va găsi o femeie încântătoare alături de care să-şi întemeieze o familie“, a declarat aceasta conform news.com.

Charlotte spune că militează pentru libertatea sexuală şi chiar s-a numărat printre candidaţii politici care au concurat pentru un loc în consiliul din Rochester şi Strood, în Marea Britanie.

Charlotte Rose FOTO news.com.au

Am aşteptat destul pentru acest moment şi ar fi extraordinar să încep anul astfel. Penisul meu funcţionează perfect acum, aşa că abia aştept să fac sex, a mărturisit încântat şi Mohammed. 

Mohammed, care locuieşte în Edinburgh, nu a avut prea mult noroc în dragoste. La scurt timp după ce a fost operat pentru prima dată s-a căsătorit, dar nu i-a spus soţiei despre problema sa până în noaptea nunţii. Aceasta i-a rămas o vreme alături, dar mariajul s-a destrămat.
 

citeste totul despre: