UPDATE Incendiu la bordul unui avion iranian, soldat cu 46 de răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aeronava aparţinea companiei aeriene Taban
Aeronava aparţinea companiei aeriene Taban

46 de  persoane au fost rănite după ce un avion a luat foc la aterizarea pe aeroportul din Mashhad, în nord-estul Iranului, a anunţat agenţia oficială IRNA, citată de AFP.

UPDATE: 46 de persoane au fost rănite în incendiul izbucnit la bordul aeronavei tip Tupolev 154, care aparţine companiei Taban. 

"Avionul a luat foc în timp ce era în curs de aterizare", a informat televiziunea de stat, citându-l pe Javad Erfanian, responsabl pentru situaţiile de urgenţă din provincia Khorasan Razavi, a cărei capitală este oraşul Mashhad.

"Au fost rănite 46 de persoane, dar majoritatea au răni uşoare", a spus oficialul, precizând că serviciile de salvare i-au evacuat pe pasageri înainte ca trenul din spate să se rupă.

Bilanţul anterior era de 20 de răniţi.

Incendiul a izbucnit în partea din spate a aronavei apaţinând companiei Taban.

"20 de persoane au fost internate în spital", a declarat directorul serviciilor de urgenţă din provincia Khorasan Razavi, a cărei capitală este Mashhad.

Potrivit Press TV, canal oficial de televiziune care emite în limba engleză, avionul avea la bord 157 de persoane şi venea de la Abadan, din sud-vestul ţării.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite