Atentat terorist în Franţa. Papa Francisc s-a rugat pentru autorii atacului

Atentat terorist în Franţa. Papa Francisc s-a rugat pentru autorii atacului

Papa Francisc FOTO AP

Autorii atentatului terorist din Franţa au fost incluşi în rugăciunile Papei Francisc. Suveranul Pontif a spus o rugăciune, joi, pentru cei doi fraţi Kouachi, consideraţi autorii atentatului de la Paris, comis miercuri la sediul revistei pariziene Charlie Hebdo, în care şi-au pierdut viaţa 12 persoane, informează NBC News.

Ştiri pe aceeaşi temă

Suveranul Pontif s-a rugat şi în decursul zilei de miercuri pentru toate victimele atentatului de la Paris, deplângând „cruzimei omenirii”.
 
„Atentatul terorist din Franţa ne-a adus aminte de cât de multă cruzime este capabil omul (...) Ne rugăm în această zi pentu victimele acestui atentat, cât şi pentru cei care l-au provocat. Domnul să le schimbe inima”, a spus Papa Francisc în decursul liturghiei.
 
O mobilizare fără precedent a autorităţilor franceze are loc în patru localităţi din nordul Franţei, pentru a-i prinde pe cei doi autori ai atacului de la revista Charlie Hebdo, atentat soldat cu moartea a 12 persoane. 
 
Până acum, şapte persoane au fost plasate în arest preventiv, fiind suspectate că ar avea legătură cu atentatul din Paris.
 
Potrivit presei franceze, fraţii Kouachi ar fi reuşit să se ascundă într-o pădure din zona Villers-Cotterêts, operaţiunile de căutare fiind în derulare şi în cursul nopţii cu ajutorul elicopterelor.
citeste totul despre: