Târg de universităţi pentru tinerii care vor să studieze în străinătate

Târg de universităţi pentru tinerii care vor să studieze în străinătate

Tinerii care vor să studieze în străinătate au posibilitatea de a consulta ofertele unor universităţi de prestigiu din Europa, Statele Unite ale Americii şi China, în perioada 18 - 23 februarie, la târgul World Education Fair.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Aflat la a 26-a ediţie, târgul va prezenta ofertele a peste 100 de instituţii de învăţământ — şcoli, licee, universităţi, dar şi tabere educaţionale din Marea Britanie, Germania, Italia, Spania, Grecia, SUA, Elveţia, Olanda, Portugalia, Canada, Franţa, Danemarca şi China”, a declarat Ana Maria Papp, managerul Departamentului Universităţi în Străinătate din cadrul IntegralEdu, citată de Agerpres. 
 
Tururi virtuale pentru viitorii studenţi
 
Potrivit sursei citate, multe universităţi care participă la târg au oferit tururi virtuale pentru ca viitorii studenţi să vadă condiţiile oferite de instituţiile de învăţământ superior. Universităţile vin şi cu oferte pentru tabere educaţionale, individuale sau de grup, în destinaţii precum Franţa, SUA, Elveţia, Spania, Germania ori Marea Britanie.
 
Taxele pentru tabere sunt cuprinse între 700 de euro în Germania şi 700 de lire în Marea Britanie pe săptămână până la 2.000 de franci elveţieni, însă cuprind toate serviciile în afară de biletul de avion.
 
Târgul va fi organizat la Bucureşti în zilele de 18 şi 19 februarie, fiind urmat de două sesiuni la Craiova şi Constanţa în zilele de 21 şi 23 februarie.
citeste totul despre: