Geoană şi Băsescu se bat la microfon joi sau vineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Institutul de Politici Publice (IPP) va prezenta azi detalii legate de organizarea noii dezbateri televizate, la care vor participa cei doi candidaţi intraţi în turul al doilea al prezidenţialelor, Traian Băsescu (PDL, foto dreapta) şi Mircea Geoană (PSD, foto stânga).

 „Mâine (n.r. - luni) vom avea nişte răspunsuri certe de la staffurile celor două partide. Ce pot să vă spun, deocamdată, este că nu există un blocaj al negocierilor dintre echipele de campanie. Dezbaterea va avea loc şi cred că va fi una singură. Mai rămâne de stabilit doar data", a declarat Adrian Moraru, director adjunct al IPP.

Potrivit NewsIn, IPP a transmis PDL şi PSD propunerea ca dezbaterea să aibă loc joi sau vineri, de la ora 19.00. „Noi agreăm ziua de miercuri, dar dacă în această zi Traian Băsescu merge la televiziunea „mogulului" Voiculescu, atunci putem accepta şi joi", a menţionat purtătorul de cuvânt al lui Geoană, Victor Ponta. El a mai spus că PSD ar fi de acord ca dezbaterea să aibă loc la Parlament, să dureze două-trei ore şi să fie moderată tot de Robert Turcescu.

„Această ultimă dezbatere va fi de comun acord", a arătat purtătorul de cuvânt al PSD, Bogdan Niculescu-Duvăz, care a reproşat că, la primul tur, confruntarea a avut loc aşa cum a dorit Traian Băsescu. Conform NewsIn, Sever Voinescu, purtătorul de cuvânt al candidatului PDL, a declarat că invitaţia IPP pentru joi sau vineri ar fi fost acceptată de staff.

Traian Băsescu „l-a provocat", sâmbătă, pe Geoană la o dezbatere la Parlament, dar candidatul PSD a refuzat, spunând că va da curs invitaţiei IPP. Geoană s-a aflat, ieri, la Târgu-Mureş.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite