Snapchat lansează funcţia Spotlight, un competitor pentru TikTok şi Instagram Reels

Snapchat lansează funcţia Spotlight, un competitor pentru TikTok şi Instagram Reels

Spotlight, captură din Snapchat.

Snap a lansat “Spotlight”, o funcţie video destinată Snapchat care va permite utilizatorilor să distribuie filmuleţe şi care va concura cu TikTok, aplicaţie deţinută de compania chineză ByteDance, şi cu Instagram Reels, transmite Reuters.

Ştiri pe aceeaşi temă

Utilizatorii, care puteau până acum să distribuie snap-uri sau texte către prieteni, vor putea acum să le transmită direct către Spotlight şi să atragă mai mulţi urmăritori, a anunţat compana Snap într-o postare pe blog.

Compania a anunţat că va oferi zilnic aproximativ 1 milion de dolari, până la sfârşitul acestui an, utilizatorilor ale căror snapuri ajung pe primele locuri pe platforma sa, într-o încercare de creştere a implicării.

Facebook a lansat la rândul său, în acest an, Instagram Reels, versiunea sa a TikTok, unde utilizatorii pot înregistra filmuleţe scurte la care adaugă apoi efecte speciale şi fond muzical, dintr-o bibliotecă muzicală.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările