Cum să vezi ce prieteni te-au părăsit pe Facebook

Cum să vezi ce prieteni te-au părăsit pe Facebook

Facebook poate fi păcălit cu ajutorul Unfriend Notify FOTO Reuters

Multă lume nu mai poate urmări fluxul de prieteni de pe reţelele sociale. Zi de zi, dispărem din listele unora, îi adăugăm pe alţii. Toate acestea sunt neştiute, tăcute. O aplicaţie pentru Firefox sau Chrome poate să rezolve această "problemă".

Aplicaţia Unfriend Notify se instalează pe browserele Firefox sau Google Chrome şi aduce o nouă funcţie reţelei sociale - te notifică de fiecare dată când un prieten te-a eliminat din lista lui.

Limitările Unfriend Notify ţin de ecosistemul unde acţionează. Utilizatorii nu pot vedea aceste notificări decât pe browserul Chrome sau pe Firefox. Dacă vrem să folosim mereu un Facebook îmbunătăţit de Unfriend Notify, aplicaţia trebuie instalată pe fiecare gadget, iar noi să conectăm contul comun de Chrome sau Firefox.

În contul nostru de Facebook vom vedea o menţiune a meniului Lost Friends, unde se vor afişa toţi prietenii pierduţi de la instalarea aplicaţiei.

Aceasta este o aplicaţie care funcţionează, spre deosebire de multe altele pentru care primiţi notificări pe Facebook. Un amănunt esenţial este că Unfriend Notify nu trimite invitaţii către ceilalţi prieteni şi nici nu postează pe News Feed fără acordul tău. De asemenea, trebuie menţionat că nu există încă o aplicaţie care să ne arate cine ne-a vizitat profilul.

Aşadar, de câte ori primiţi un link către o aplicaţie care promite aşa ceva, întrebaţi-ne pe Tech Adevărul. E foarte probabil să fie spam.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările