VIDEO Google TV ajunge în Europa în 2011

VIDEO Google TV ajunge în Europa în 2011

Astăzi, mulţi români schimbă canalul în timpul reclamelor

Google va lansa în această toamnă, în Statele Unite, o platformă care permite telespectatorilor să navigheze pe internet pe ecranele TV. "Google TV" va ajunge în Europa în 2011.

Ştiri pe aceeaşi temă

CITEŞTE ŞI: Cum arată birourile Google şi Facebook

Câteva informaţii despre Google TV:

1. Cum va funcţiona?
• În partea de sus a ecranului TV va fi o bară de cautare exact ca pe motorul Google, unde vei scrie ce vrei să cauţi, apeşi ENTER şi vei avea o listă cu rezultate din care alegi ce te interesează. Poţi, de exemplu, să cauţi pe IMDB informaţii despre un film sau serial care rulează în acel moment la TV.

2. Pot să fac tot ce vreau prin Google TV?
     • Da. Poţi să cauţi şi să vezi poze, video, text, audio. Le poţi salva pe toate la Favorite. La fel, vei putea să stai pe Twitter, Facebook, să îşi verifici e-mailul, să te joci.

3. Cum te abonezi?
     • Abomanentul la WEB TV se va face online, prin browserul Google.

4. Vei folosi un mouse, o tastatură sau o telecomandă?
     • Utilizatorii vor avea o telecomandă numită "Logitech Revue" care va combina o mini-tastatură, un joystick şi un touch-screen.

5. Cât costă?
     • Nu se ştie încă preţul exact, dar ne putem face o idee dacă ne gândim că "Apple TV", un produs similar dar mult mai simplu, costă 99 de dolari.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările