Un producător de accesorii confirmă designul iPhone XI

Un producător de accesorii confirmă designul iPhone XI

FOTO Ghostek

Ghostek un producător de accesorii de smartphone a confirmat designul iPhone 11 fabricând deja o serie de huse. Mai mult de atât permite clienţilor să facă pre-comenzi pentru huse, pe care le va livra din luna august.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prima husă pentru iPhone 11 se numeşte Atomic Slim3 şi e una de protecţie avansată din aluminiu. Imaginile evidenţiază noul buton sonerie/silenţios, cât şi camerele controversate care ies în relief, încât Ghostek declară că a trebuit să ridice protecţiei casetei la 2,15 mm deasupra şasiul din spate.

Poţi să ai încredere în Ghostek? În ultima perioadă a prezentat huse înainte de lansare, pentru iPhone XR şi Galaxy S10. În plus Ghostek oferă cumpărătorilor dreptul de a returna husele de iPhone 11 timp de 60 de zile de la achiziţie, asta înseamnă septembrie, o lună în plus faţă de momentul lansării.Există totuşi un semn de întrebare, la fel ca şi anul trecut nu ştim numele modelului până la lansare, desi sunt o grămadă de zvonuri. Ghostek spune că se va numi iPhone 11 sau iPhone XI, dar nimeni nu ştie excat, poate nici Apple!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: