TM Roh, liderul diviziei de smartphone a Samsung, oferă noi indicii cu privire la lansările din august: ”5 dispozitive puternice” ar fi pregătite

TM Roh, liderul diviziei de smartphone a Samsung, oferă noi indicii cu privire la lansările din august: ”5 dispozitive puternice” ar fi pregătite

Tae Moon Roh a fost anunţat în ianuarie 2020 ca noul lider al diviziei de smartphone-uri al celui mai mare producător de telefoane din lume. Acesta reflectează asupra celor întâmplate în ultimele 6 luni şi ofer noi indicii cu privire la evenimentul Galaxy Unpacked din august, într-un nou blogpost.

Ştiri pe aceeaşi temă

În mesajul său, Roh vorbeşte despre ceea ce numeşte ”Next Normal”, această perioadă în care ne aflăm şi care este axată foarte mult pe munca de la distanţă, şi cum a influenţat aceasta, alături de pandemie, strategia celui mai mare producător de telefoane mobile din lume.

Inovaţia, colaborarea şi abilitatea de adaptare sunt indicate ca fiind noii piloni ai Samsung în viitorul apropiat. Practic, TM Roh promite produse mai inovative ca până acum (comparându-le pentru exemplu, cu telefoanele pliabile), o colaborare cu partenerii săi strategici mai strânsă şi oferirea unor tehnologii necesare în această perioadă.

Galaxy Unpacked va avea loc pe 5 august şi va fi transmis pentru prima oară live din Coreea de Sud, arată Roh. El a oferit chiar şi un indiciu cu privire la eveniment, unde ne aşteptăm să vedem noua serie Note 20, dar şi un Galaxy Fold 2.

Cele ”5 dispozitive puternice”

Astfel, Roh a vorbit despre 5 „dispozitive puternice (...) care îţi vor permite să îţi trăieşti viaţa din plin odată ce le ai în mână (sau în urechi, sau la încheietură)”.  

Asta arată faptul că Samsung va lansa şi o nouă pereche de căşti, un lucru foarte interesant, ţinând cont că Samsung Galaxy Buds+ abia împlinesc jumătate de an de viaţă, dar şi un nou smartwatch. Am văzut însă zvonuri şi chiar imagini cu noile căşti pregătite de Samsung, aşa-numitele Galaxy Buds Live, cu o formă foarte interesantă şi unică, de boabă de fasole (foto jos).

Roh a subliniat şi parteneriatele pe care Samsung le-a întărit în ultima jumătate de an, cu Google, Microsoft, Netflix şi Spotify, vorbind chiar despre o nouă colaborare, pe partea de gaming, cu cei de la Xbox.

În fine, ultimele paragrafe ale postării lui Roh sunt dedicate utilizatorilor Samsung: ”am văzut ceea ce îşi doresc oamenii - şi de ce au nevoie - dispozitive optimizate pentru muncă, joacă şi multi-tasking, pentru diverse stiluri de viaţă.” Preşedintele diviziei de smartphone-uri aduce în discuţie şi Samsung Knox, anunţând că ”platforma noastră de securitate Knox protejează astăzi mai mult de un miliard de clienţi din întreaga lume”.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: