Orange oferă un bonus de internet de 50GB şi asigură că reţeaua sa funcţionează în cei mai buni parametri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orange vine în întâmpinarea clienţilor săi cu o serie de beneficii pentru a face mai uşoară tranziţia peste această perioadă dificilă.

Operatorul de telecomunicaţii va oferi atât clienţilor săi rezidenţiali, cât şi celor din sfera de business, mai multe beneficii în această perioadă. Mesajul companiei, în rândurile de mai jos.

50GB pentru clienţii rezidenţiali

Fie că lucrează de acasă, fac teme online alături de copii sau au nevoie să rămână conectaţi cu familia şi prietenii, Orange vine în ajutorul clienţilor săi cu un bonus de internet de 50GB. Acesta este valabil 30 de zile şi poate fi activat până la data de 30 aprilie 2020 din contul MyOrange.

Totodată, pentru a susţine clienţii aflaţi în afara ţării şi a-i ajuta să păstreze legătura cu cei dragi, apelurile de voce realizate din Spaţiul Economic European către România vor fi gratuite până pe 31 martie.

De asemenea, încurajăm clienţii să se bucure de timpul petrecut în familie, alături de cei mici prin acces gratuit, prin Orange TV Go, la 10 dintre cele mai îndrăgite canale pentru copii. Aplicaţia Orange TV Go oferă conţinut pentru întreaga familie, iar în funcţie de oferta de telefonie mobilă sau de serviciul TV, clienţii pot avea acces inclus până la 118 canale TV, emisiuni şi sute de filme şi seriale.

În această perioadă grija pentru cei dragi este prioritară şi este de dorit să fie evitate pe cât posibil locurile aglomerate şi drumurile care nu sunt absolut necesare. Astfel, pe lângă numeroasele facilităţi de accesare a resurselor online, transferurile în valută efectuate prin aplicaţia Orange Money au marjă 0, acestea desfăşurându-se la cursul de schimb interbancar.

Bonusuri pentru clienţii business

Pe lângă acestea, oferim un bonus de internet de 50GB tuturor clienţilor B2B. Companiile mici şi mijlocii pot să activeze bonusul din contul MyOrange. De asemenea, clienţii noi beneficiază de două luni gratuite pentru pachetul de soluţii format din Business One Voice şi Office 365, pentru contractele încheiate pe o perioadă de 24 de luni.

De asemenea, am comunicat autorităţilor disponibilitatea de a oferi soluţii video şi pentru audio-conferinţă şi suplimentări de date mobile pentru angajaţii care lucrează remote. Pentru MAI, am creat o celulă de criză pentru a prelua şi implementa în regim de urgenţă toate solicitările.

Mai presus de toate, pentru Orange rămâne esenţială facilitarea comunicării în această perioadă de cumpănă şi vă asigurăm că echipele noastre lucrează cu dedicare şi responsabilitate, 24/7 pentru ca reţeaua Orange să funcţioneze în cei mai buni parametri.  

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite