Google va închide una dintre aplicaţiile sale în acest trimestru

Google va închide una dintre aplicaţiile sale în acest trimestru

Google Shopping. FOTO Shutterstock

Google intenţionează să închidă o aplicaţie pe care mulţi dintre utilizatori nu au folosit-o niciodată şi poate nici nu ştiau că există.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lansată iniţial în SUA, la începutul lunii octombrie 2019, aplicaţia Google Shopping are rolul unui asistent personal de cumpărături pe smartphone.

Aproape orice lucru de care ai nevoie poate fi căutat la mai mulţi comercianţi cu amănuntul, permiţându-ţi să compari preţurile. Şi, când un articol pe care l-ai căutat apare în magazine, aplicaţia te notifică.

Google a confirmat pentru 9to5Google că aplicaţia pentru cumpărături va fi oprită şi că nu va lansa un înlocuitor.

Aplicaţiile Google Shopping vor rămâne disponibile până în luna iunie şi apoi, atât versiunea de Android, cât şi cea de iOS vor fi oprite. Google spune că aplicaţia este redundantă, deoarece funcţiile pe care le oferă sunt disponibile la adresa google.com/shopping. Un purtător de cuvânt al Google a spus: „În următoarele câteva săptămâni, vom opri suportul pentru aplicaţia Shopping. Toate funcţionalităţile oferite de aplicaţie utilizatorilor sunt disponibile la adresa google.com/shopping. Vom continua să dezvoltăm funcţii pentru site-ul Google Shopping şi în alte produse Google, inclusiv în aplicaţia Google, care permit oamenilor să descopere şi să cumpere cu uşurinţă produsele pe care le iubesc".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările