Fără încărcător în cutie şi cu o baterie mai mică? Apple are planuri noi pentru iPhone 12

Fără încărcător în cutie şi cu o baterie mai mică? Apple are planuri noi pentru iPhone 12

Captura YouTube

Compania din Cupertino pare că vrea să testeze până unde poate merge cu ”tăierile” fără să intre în dizgraţia fanilor săi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Zvonurile cu privire la ce vom regăsi în cutia noilor iPhone-uri par să indice din ce în ce mai mult că brick-ul de încărcare va lipsi cu desăvârşire, alături de perechea de căşti pe care Apple o includea până acum. Aceasta a dus la apariţia unor critici destul de mari la adresa gigantului din Cupertino, care însă ar dori să ”umble” acum şi la specificaţiile următoarelor sale telefoane.

Conform celor de la MySmartPrice, citaţi de Ubergizmo, Apple ar ţinti o micşorare a bateriei pentru gama iPhone 12. Astfel, modelul de bază ar veni cu 2227mAh, iPhone 12 Pro ar avea 2775mAh, iar iPhone 12 Pro Max ar avea 3687mAh.

Practic, numai modelul de top, Pro Max-ul, ar avea o baterie mai mare decât cea de anul trecut, care avea 3500mAh. Celelalte două versiuni ar suporta scăderi de aproape 900mAh (în cazul lui iPhone 12) şi aproximativ 400mAh (în cazul lui iPhone 12 Pro).

Interesant este faptul că gama iPhone 11 a primit, la lansare, un upgrade serios la nivelul bateriei, spre mulţumirea fanilor companiei din Cupertino. Astfel, decizia micşorării capacităţii bateriilor nu pare să fie una foarte potrivită. Bineînţeles însă, odată cu noile smartphone-uri Apple, va sosi şi versiunea finală a lui iOS 14, care ar putea îmbunătăţi performanţa generală a sistemului. Rămâne de văzut dacă o va face însă suficient de mult pentru a recupera cele câteva sute de mAh pierdute.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: