Digi lansează campania de oferte de toamnă ”Gurile Rele”

Digi lansează campania de oferte de toamnă ”Gurile Rele”

La început de toamnă, Digi deschide campania „Gurile Rele” şi aduce în atenţia abonaţilor beneficiile de care se pot bucura dacă aleg serviciile operatorului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din 22 septembrie, de marţi până duminică, clienţii care aleg să contracteze un serviciu nou (internet fix, televiziune prin cablu sau satelit, respectiv abonament de telefonie mobilă) beneficiază de o reducere de 50% din valoarea abonamentului ales, pentru o perioadă de 6 luni. Oferta se aplică atât clienţilor noi, cât şi celor existenţi şi este disponibilă exclusiv online, pe site-ul DigiRomânia.ro şi pe aplicaţia mobilă DigiRomania.

Toţi clienţii care doresc să beneficieze de această ofertă vor accesa site-ul DigiRomania.ro, având posibilitatea de a alege serviciile direct din pagina principală, unde va fi vizibilă această ofertă. Ca întotdeauna, abonarea este disponibilă complet online, inclusiv programarea instalării. Indiferent ce servicii alege să contracteze un client, preţul acestora va fi redus direct pe factură în primele 6 luni cu 50%.

Campania este valabilă în perioada 22 şi 27 septembrie şi este disponibilă exclusiv online pentru contractele încheiate pe o perioadă de 24 luni, iar toate detaliile sunt disponibile pe site-ul DigiRomania.ro şi pe aplicaţia mobilă DigiRomania. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările