Cea mai interesantă funcţie a ultimei game de iPhone-uri devine în sfârşit disponibilă

Cea mai interesantă funcţie a ultimei game de iPhone-uri devine în sfârşit disponibilă

Prezentată la lansarea din septembrie, posibilitatea de a filma cu toate camerele noilor iPhone-uri a fost poate cea mai aşteptată dintre funcţiile anunţate atunci.

Ştiri pe aceeaşi temă

Filmic a anunţat astăzi lansarea aplicaţiei de cameră DoubleTake, care va permite utilizatorilor de iPhone folosirea mai multor camere în acelaşi timp pentru a înregistra videoclipuri. În septembrie, Apple a prezentat un demo la lansarea lui iPhone 11, dezvăluind felul în care urmează să funcţioneze aplicaţia.

Anunţul acesteia a creat mult entuziasm printre utilizatorii de iPhone-uri, care a fost constant unul dintre cele mai bune dispozitive la capitolul filmării, însă Filmic, aplicaţia care se ocupa de dezvoltarea acestei funcţii, nu a mai oferit detalii în lunile următoare.

În sfârşit, la 4 luni distanţă de la momentul în care a fost anunţată funcţia, cei care şi-au cumpărat noile iPhone-uri, dar şi posesorii de iPhone XR/XS şi XS Max vor putea filma cu mai multe camere simultan.

Interfaţa aplicaţiei constă într-un fel de colaj care îţi arată ceea ce vede fiecare cameră. Utilizatorii pot alege ce camere vor să folosească, pot face cut-uri între ele şi pot filma în format split-screen sau picture-in-picture. De asemenea, ai posibilitatea de a-ţi alege dacă vrei să înregistrezi la 24, 25 sau 30 de cadre pe secundă.

Aplicaţia este gratuită şi poate fi descărcată de aici.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: