Când va fi lansat Samsung Galaxy S7, conform primelor zvonuri din China

Când va fi lansat Samsung Galaxy S7, conform primelor zvonuri din China

Dacă Galaxy Note 5 ne-a făcut să sperăm la ceva, atunci acela e un S7 foarte bun. FOTO Adevărul

Când va fi lansat Samsung Galaxy S7 va veni ca urmaş al unui model foarte bun, lăudat şi cumpărat: Galaxy S6. Chinezii ne arată o perioadă aproximativă de lansare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Când va fi lansat Samsung Galaxy S7, ar putea fi primul telefon cu Qualcomm Snapdragon 820, cel mai nou procesor de la cel mai mare producător de cipuri. Asta dacă nu cumva Samsung s-a decis să meargă şi anul viitor pe propriile componente. Totuşi, informaţiile din China, preluate de Playtech, arată că în primăvară vedem noul smartphone de la sud-coreeni.

Odată cu seria Galaxy din 2015, Samsung a demonstrat că poate furniza şi modele care să concureze cu iPhone şi HTC, nu doar gadgeturi din plastic cu interfeţe urâte. În a doua jumătate a fost lansat şi Galaxy Note 5, cel mai interesant smartphone, şi dacă se repetă regulă de până acum, de la acesta vor fi preluate dotări pentru Galaxy S7.

Astfel, viitorul smartphone Samsung ar putea avea procesor Snapdragon 820 şi Exynos 8890, căci vor fi două versiuni ca în 2014, o memorie RAM de 3 sau 4GB, un spaţiu de stocare de cel puţin 32GB, cameră foto de 16 megapixeli sau 20MP, care filmează 4K, şi un ecran de sub 5,5 inci cu rezoluţie QuadHD. În ceea ce priveşte designul, lucrurile se vor schimba, dar calitatea construcţiei şi materialele vor fi menţinute.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările