Razer a anunţat noua versiune a lui Stealth 13, singurul ultrabook de gaming cu ecran de 120Hz

Razer a anunţat noua versiune a lui Stealth 13, singurul ultrabook de gaming cu ecran de 120Hz

Blade Stealth 13 este primul Ultrabook din lume cu un ecran de 13,3 inci de 120Hz, bazat pe noile plăci grafice NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Rata de refresh îmbunătăţită asigură o redare vizuală rapidă şi precisă, făcând ţintele, dar şi textul afişat, mai uşor de distins. Ecranul oferă o rezoluţie de 1920x1080 pixeli, sub o suprafaţă mată pentru a reduce efectele de reflexie.

Pentru creatorii de conţinut alături de alţi utilizatori care se bazează pe tehnologia touch, Blade Stealth 13 este disponibil şi în varianta echipată cu ecran tactil cu rezoluţie 4K, protejat cu Gorilla Glass. Afişajul 4K este perfect pentru editarea foto-video, indiferent de locaţia utilizatorului.

Fiecare model Blade Stealth 13 redă 100% din spectrul sRGB, fiind calibrat special din fabrică pentru a garanta imagini vii şi o afişare precisă a culorilor, indiferent dacă vorbim de rularea de jocuri video sau de crearea ori de urmărirea de conţinut audio-video. Ecranul este încadrat de margini subţiri, de doar 4.9mm, cea superioară găzduind un Webcam HD cu senzor IR compatibil cu tehnologia Windows Hello.

Laptop-ul se bazează pe noua placă grafică NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti, care, datorită celor 4GB de memorie GDDR6 şi celor 1.024 de nuclee NVIDIA CUDA, oferă performanţe sporite cu până la 80% faţă de GeForce GTX 1050. Nu lipseşte nici tehnologia NVIDIA Optimus, care permite Blade Stealth 13 să prioritizeze fie performanţa, fie durata de funcţionare.

Alături de noul GPU, ultrabook-ul găzduieşte versiunea cu un consum de 25W a procesorului Intel Core i7-1065G7, echipat cu patru nuclee şi capabil să atingă viteza de 3.9Ghz GHz prin tehnologia Intel Turbo Boost. Procesorul de 25W reprezintă o îmbunătăţire faţă de versiunea standard de 15W.

Blade Stealth 13 are şi o nouă tastatură, cu un buton Shift drept de dimensiuni complete şi butoane direcţionale cu înălţimea înjumătăţită. Nu lipseşte nici iluminarea Razer Chroma RGB, tastatura putând fi personalizată alegând dintre 16,8 milioane de culori şi efecte de iluminare disponibile prin aplicaţia Razer Synapse 3.

Pe lângă noua tastatură, Blade Stealth 13 se poate lăuda şi cu 16GB de memorie LPDDRX ce rulează la o viteză de 3733MHz. Creşterea vitezei duce la îmbunătăţirea performanţei în cazul aplicaţiilor care folosesc în mod intensiv resursele CPU. Blade Stealth 13 rămâne astfel unul dintre cele mai compacte laptop-uri de gaming din lume, având dimensiuni de doar 1,5 x 30,2 x 21 de cm şi doar 1,39 de kg, în timp ce oferă performanţele unui laptop de gaming de dimensiuni complete.

Noul Razer Blade Stealth 13 porneşte de la 1.999,99 Euro şi este disponibil de azi pe Razer.com şi în oferta anumitor parteneri de retail din SUA şi Canada. Ultrabook-ul va deveni disponibil în curând şi în Europa, China, Asia Pacifică şi Orientul Mijlociu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: