Procesoarele AMD Ryzen Threadripper PRO selectate pentru NVIDIA GeForce NOW

Procesoarele AMD Ryzen Threadripper PRO selectate pentru NVIDIA GeForce NOW

Procesor AMD Ryzen Threadripper.

AMD a anunţat joi, 21 octombrie, că procesoarele Ryzen Threadripper Provor fi utilizate pentru platforma de gaming în cloud GeoForce NOW de la NVIDA, numită generic GEFORCE RTX 3080.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alături de procesoarele AMD Ryzen Threadripper PRO, noul abonament GeForce NOW RTX 3080 oferă pasionaţilor de gaming experienţe de joc în cloud la cel mai înalt nivel.

GeoForce SuperPod-urile de la NVIDIA valorifică performanţele procesoarelor AMD Ryzen Threadripper PRO, având în configuraţia lor un număr ridicat de nuclee şi oferind o performanţă grafică de până la 34 de petaflops. Fiecare procesor integrează 128 lane-uri PCIe Gen 4, ce oferă conectivitate ridicată şi lăţime de bandă a memoriei pentru  membrii GeoForce NOW RTX 3080.

“Gama de procesoare Ryzen Threadripper PRO a fost concepută pentru a oferi utilizatorilor performanţă de top şi lăţime de bandă de neegalat. Totodată pentru a stabili standardul industriei în ceea ce priveşte performanţa de procesare într-un mediu solicitant, inclusiv în sfera gaming-ului în cloud care este într-o dezvoltare accelerată” a declarat Chris Kilburn, vicepreşedinte corporativ şi manager general, AMD. 

“Colaborând cu NVIDIA, cert este faptul că suita extinsă de caracteristici de top ale procesoarelor Ryzen din seria Threadripper PRO formează platforma ideală pentru a oferi e experienţă inedită de gaming în cloud”, a mai spus acesta.

Fondatorii GeoForce NOW şi membrii Priority vor putea achiziţiona la precomanda GeoForce NOW RTX 3080 începând din 21 octombrie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările