Premii de 11.000 de euro pentru competiţiile de Counter-Strike GO, League of Legends şi Hearthstone de la Bucharest Gaming Week

Premii de 11.000 de euro pentru competiţiile de Counter-Strike GO, League of Legends şi Hearthstone de la Bucharest Gaming Week

FOTO via Ratedgamergear.com

Bucharest Gaming Week, 27-28 ianuarie, la Romexpo, va găzdui finalele Sezonului 6 al Southeast Europe Championship.

Ştiri pe aceeaşi temă

Turneele online şi-au aflat echipele calificate pentru evenimentul din Bucureşti, de la Romexpo.

Pentru semifinalele de Counter-Strike: Global Offensive s-au calificat Bprogaming.com (Bulgaria), Without Warning (Bulgaria), SinnerS (România) şi Aryo eSports (România), pentru titlul de campioni la League of Legends se vor duela Bontech (Croatia), RIFT Esports (Ungaria), x25 eSports (Serbia) şi Nexus Gaming (România), în timp ce finaliştii la Hearthstone sunt Giorgaros Likeabawse” Papadimitrako (Grecia) şi Alexandru „AlexR28” Riti (România).

Jucătorii ajunşi în această fază finală a competiţiei se vor duela pentru o sumă totală de 11.000€. Turneele de Counter-Strike: Global Offensive şi League of Legends au câte un fond de premiere de 5.000€, în timp ce competiţiei de Hearthstone i-a fost alocată suma de 1.000€.

Premiile vor fi împărţite în felul următor:

Counter-Strike: Global Offensive şi League of Legends

Locul 1 – 2.500€

Locul 2 – 1.500€

Locul 3 – 600€

Locul 4 – 400€

Hearthstone

Locul 1 – 700€

Locul 2 – 300€

Pentru a ajunge în fazele finale, echipe din 13 ţări din Sud-Estul Europei s-au putut înscrie în faza calificărilor. Ţările admise la aceată competiţie au fost: România, Moldova, Ungaria, Bulgaria, Grecia, Cipru, Serbia, Croaţia, Slovenia, Bosnia Herţegovina, Muntenegru, Macedonia şi Albania.

Semifinalele şi finalele ESL Southeast Europe Championship se vor disputa în cadrul Bucharest Gaming Week în perioada 27-28 ianuarie, la Romexpo, pavilioanele C4-C5.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările