Lenovo lansează noi PC-uri de gaming din gama Legion

Lenovo lansează noi PC-uri de gaming din gama Legion

Lenovo Legion 5i

Lenovo completează portofoliul Legion cu noi PC-uri dotate cu procesoare Intel Core seria H, de generaţia a 10-a, şi procesoare AMD Ryzen seria 4000, precum şi cu plăcile grafice NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti şi RTX 2080 SUPER cu Max-Q Design.

Ştiri pe aceeaşi temă

Portofoliul din 2020 include noile Lenovo Legion 7i, Lenovo Legion 5i, Lenovo Legion 5, Lenovo Legion 5Pi şi Lenovo IdeaPad Gaming 3i, pentru cei care descoperă acum lumea gamingului.

Din noua gamă mai fac parte şi două sisteme tower, Lenovo Legion Tower 5i şi IdeaCentre Gaming 5i. Aceste noi PC-uri de gaming au un design elegant şi oferă toate funcţiile necesare din punct de vedere hardware, software şi servicii pentru o experienţă de utilizare captivantă.

Funcţii şi specificaţii importante

 • Tastatura Lenovo Legion TrueStrike oferă mai multă performanţă nu doar în timpul jocului, ci şi în timpul altor activităţi, este actualizată cu funcţii anti-ghosting şi timp de răspundere de milisecunde.
 • Sistemul de răcire Lenovo Legion Coldfront 2.0 permite o mai bună circulaţie a aerului, o temperatură mai redusă şi păstrează PC-ul silenţios şi la dimensiuni reduse.
 • Tehnologia Dual Burn permite procesorului şi plăcii grafice să funcţioneze simultan la capacitate maximă pentru ca gamerii să se bucure de cea mai rapidă rată de împrospătare a imaginii fără efectele mai puţin plăcute cauzate de supraîncălzirea sistemului.
 • Laptopurile Lenovo Legion 7i şi Legion Y740Si dispun de sistemul de răcire Vapor Chamber, a cărui tehnologie foloseşte polimeri de cristale lichide pentru eliminarea aerului cald.
 • Software-ul Lenovo Vantage cu modul Hybrid integrat extinde durata de viaţă a bateriei, permiţându-le utilizatorilor să deconecteze manual procesorul grafic atunci când nu îl folosesc. De asemenea, funcţia Advanced Optimus, dezvoltată în colaborare cu NVIDIA, îmbunătăţeşte durata de viaţă a bateriei, folosind pe rând placa grafică integrate a laptopului sau placa grafică NVIDIA pentru mai multe frame-uri pe secundă.


Gamerii care se joacă pe desktopurile şi laptopurile Lenovo Legion pot primi sfaturi şi informaţii de la echipa Lenovo Legion Ultimate Support, serviciu disponibil gratuit în primul an de utilizare.

Din noul portofoliu Lenovo Legion fac parte următoarele dispozitive:

 • Lenovo Legion 7i – cu display full HD de 15 inci, greutate de 2,1 kg, procesor Intel Core i9 seria H, spaţiu de stocare de până la 1TB pe SSD PCIe, memorie DDR4 de până la 32 GB, placă grafică NVIDIA până la GeForce RTX 2080 SUPER, durată de viaţă a bateriei de până la 8 ore şi funcţia Rapid Charge Pro, ce permite o încărcare de până la 50% în doar 30 de minute.

 

 • Lenovo Legion Y740Si – cel mai subţire şi uşor laptop de gaming Lenovo Legion, cu o greutate de 1,7kg, procesor Intel Core i9 seria H. 

 

 • Lenovo Legion BoostStation – staţia de procesare externă oferă mai multă performanţă datorită funcţiei Lenovo Q-Control 2.0

 

 • Lenovo Legion 5Pi – un laptop de gaming mainstream, ce oferă luminozitate de până la 500 de niţi, cu un ecran Full HD de 15 inci şi rată de refresh de 240Hz, procesor Intel Core i7 seria H, placă grafică opţională NVIDIA GeForce RTX 2060, greutate de 2,5 kg, până la 1TB spaţiu de stocare, durată de viaţă a bateriei până la 8 ore şi funcţie Rapid Charge Pro.

 

 • Lenovo Legion 5i – cu display Full HD de 15 inci, procesor Intel Core seria H , placă grafică NVIDIA GeForce RTX 2060, memorie RAM DDR4 de până la 16 GB şi spaţiu de stocare de până la 1TB, greutate 2,5kg.

 

 • Lenovo Legion 5 – display Full HD de 17 inci, procesor AMD Ryzen până la 4800 seria H, placă grafică NVIDIA GeForce RTX 2060, memorie RAM DDR4 de până la 16 GB şi spaţiu de stocare de până la 1TB, greutate 2,98kg

 

 • Lenovo Legion Tower 5i – pentru gamerii avizi, dotat cu placă grafică NVIDIA GeForce RTX 2080SUPER, display 4K, procesor Intel Core, sistem de răcire Lenovo Legion Coldfront 2.0
 
 • Laptopul IdeaPad Gaming 3i  display de 15 inci până la Full HD, rată de refresh a imaginii de 120Hz, procesor Intel Core i7 H, placă grafică NVIDIA Geforce până la GTX 1650 Ti, funcţie Lenovo Q0Control 3.0, durată de viaţă a bateriei până la 8 ore şi funcţie Rapid Charge, greutate de 2,2 kg.

 

 • Sistemul IdeaCentre Gaming 5i – echipat cu procesor Intel Core, placă NVIDIA GeForce până la RTX 2060, sistem audio Dolby, perfect alături de monitorul de gaming Lenovo Legion Y25-25

   

Accesorii:

 • Monitorul Lenovo Legion Y25-25 - display de 24,5 inci, Full HD IPS anti-glare, rată de refresh de 240Hz.
 

 

 • Mouse Lenovo Legion M600 Wireless - durată de viaţă a bateriei de până la 200 de ore şi polling rate de 1000Hz.

 

 • Mouse-ul Lenovo Legion M300 RGB Gaming Mouse - 8,000 DPI şi polling rate de 1000Hz.

 

 • Tastatura Lenovo Legion K300 RGB Gaming Keyboard – tastatură full size, cu design curbat, rezistentă la apă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: