Competiţie locală de Wild Rift organizată de Samsung s-a încheiat. Cine sunt câştigătorii şi ce premii au primit

Competiţie locală de Wild Rift organizată de Samsung s-a încheiat. Cine sunt câştigătorii şi ce premii au primit

Samsung a anunţat încheierea primei competiţii de mobile destinată jucătorilor de Wild Rift din România. Peste 1000 de participanţi s-au înscris pe site-ul Samsung pentru a participa la prima competiţie de Wild Rift Samsung, organizată în parteneriat cu echipa e-sports Nexus.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cadrul competiţiei, cele 81 de echipe eligibile au jucat League of legends Wilf Rift pe dispozitivele lor mobile, iar în finală au ajuns cele mai bune 2 echipe. 

Galaxy S21 a fost telefonul oficial al celei mai recente competiţii Wild Rift.

Samsung a creat platforma Play On with Samsung, care reuneşte acţiunile brandului din zona de gaming, precum participarea la evenimentele de profil, diferite proiecte de conţinut, iniţiative ale creatorilor de conţinut de gaming, precum şi organizarea de competiţii de gaming proprii, aşa cum a fost această competiţie recent încheiată.

Competiţia organizată în luna aprilie este prima competiţie de acest fel lansată de Samsung, care şi-a propus să aducă în atenţia gamerilor români jocul Wild Rift, variantă de mobil a celebrului joc League of Legends, un joc de strategie adresat în special echipelor formate din mai mulţi membri.

Anul acesta Samsung a încheiat un parteneriat la nivel global cu Riot Games pentru jocul Wild Rift, fiind disponibil în Galaxy Store şi Play Store.

În final, 81 de echipe valide a câte 5 membri s-au jucat Wild Rift, iar cele mai bune două echipe au intrat în marea finală. Competiţia a durat mai bine de 8 ore şi a fost simultan live pe canalul de Twitch şi YouTube Nexus. Octav Creţu, manager Nexus, a comentat livestreaming-ul alături de Jaxi, Tedereu şi Alddy, animând întreaga comunitate Wild Rift atentă la skill-urile şi strategiile de joc ale jucătorilor. 

Cei 5 membri ai echipei câştigătoare –  Sarmale Esports, au fost recompensaţi cu câte un Samsung Galaxy S21+.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările