Un iPad Mini de 8,5 inci ar urma să fie lansat în 2021

Un iPad Mini de 8,5 inci ar urma să fie lansat în 2021

Foto: Apple

Analistul Ming-Chi Kuo a dezvăluit mai multe lucruri în ultimele zile cu privire la planurile celor de la Apple pentru viitorul apropiat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mare parte din atenţia generală s-a îndreptat către ”confirmarea” zvonului vehiculat în ultima perioadă, conform căruia noile iPhone-uri nu vor mai avea încărcătoare în cutie la lansare.

Kuo a mai vorbit însă despre un lucru foarte interesant: lansarea unei noi versiuni de iPad mini, tableta ”de buzunar” a companiei din Cupertino, care momentan are o diagonală de 7,9 inci.

Se pare că noua versiune ar urma să fie lansată în 2021, şi va avea un ecran mult mai mare, de 8,5 inci, păstrând însă aceleaşi dimensiuni generale, alegând să subţieze marginile. Apple a luat deja o decizie similară în cazul MacBook Pro-ului de 16 inci.

Mai mult, se pare că iPad mini-ul nou ar urma să fie livrat cu un încărcător de 20W în cutie, cel despre care se zvonea că ar urma să fie inclus în cutia lui iPhone 12. Rămâne de văzut dacă toate aceste zvonuri sosite din partea lui Ming-Chi Kuo se vor adeveri în lunile următoare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: