Sony lansează boxa wireless SRS-NB10, cu fixare în jurul gâtului

Sony lansează boxa wireless SRS-NB10, cu fixare în jurul gâtului

Boxă wireless Sony SRS-NB10

Sony prezintă o nouă boxă wireless cu prindere după gât – SRS-NB10. Cu un design care se fixează pe umeri, SRS-NB10 le permite utilizatorilor să efectueze apeluri de tip conferinţă, să asculte muzică şi să se deplaseze fără probleme.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sony SRS-NB10 a fost proiectată special pentru conferinţe online.

SRS-NB10 dispune de un difuzor full-range orientat către partea de sus, astfel încât sunetul să fie optimizat doar pentru experienţa utilizatorului. Radiatoarele pasive încorporate în partea din spate a boxei amplifică bass-ul pentru a asigura un sunet echilibrat. Utilizatorii vor auzi clar fiecare cuvânt şi la un volum scăzut, chiar şi cu alte persoane din cameră.

SRS-NB10 permite utilizatorilor să aibă o calitate audio de top pentru apelurile importante. Indiferent de ceea ce se întâmplă în jur, vocea interlocutorului va fi întotdeauna auzită foarte clar, datorită tehnologiei Precise Voice Pickup. Cele două microfoane direcţionale de calitate (cu tehnologia beam-forming), împreună cu procesarea avansată a semnalului audio, minimizează feedback-ul şi ecoul.  

Utilizatorii pot controla cu uşurinţă microfonul în timpul conferinţelor audio, printr-un simplu click pe butonul MIC Mute şi pot ajusta rapid volumul prin simpla atingere a butoanelor de pe partea laterală a boxei SRS-NB10. Pot reda şi întrerupe sunetul atunci când ascultă muzică, atingând butonul aflat pe boxa cu fixare după gât.

Boxa wireless cu fixare după gât poate fi purtată chiar şi după ce ziua de lucru s-a încheiat. 

Banda flexibilă de pe spate îi ajută pe utilizatori să găsească poziţionarea potrivită. În plus, stilul open-ear le permite utilizatorilor să rămână concentraţi la apelurile proprii, dar, în acelaşi timp, să fie conştienţi de ceea ce se întâmplă în jur.

SRS-NB10 poate gestiona o zi aglomerată cu apeluri, playlist-uri, emisiuni TV şi multe altele având o durată de viaţă a bateriei de până la 20 de ore. O încărcare rapidă (cu un cablu USB-C) de numai 10 minute oferă până la o oră de autonomie a bateriei pentru apeluri şi muzică.

SRS-NB10 dispune de funcţia Multipoint Connection, utilizatorii pot conecta două dispozitive în acelaşi timp, cum ar fi laptop-ul şi smartphone-ul. Dacă un apel în interes de serviciu este iniţiat pe laptop în timp ce utilizatorii ascultă muzică pe smartphone, aceştia pot prelua apelul cu un singur click pe butonul Play/Call din partea stângă a benzii de susţinere. Odată ce apelul este finalizat, muzica este din nou redată, utilizatorii nefiind nevoiţi să se reconecteze.

Utilizatorii pot conecta Sony SRS-NB10 la televizor, smartphone sau la un player audio prin intermediul tehnologiei Bluetooth® şi se pot bucura de filmele, emisiunile şi melodiile preferate fără a-şi deranja vecinii, colegii de cameră sau membrii familiei.

SRS-NB10 are un design interesant şi simplu, cu un finisaj din material de calitate. Difuzoarele acoperite cu material textil oferă produsului un aspect şi o senzaţie premium. SRS-NB10 este disponibilă într-o gamă de nuanţe de gri sau alb.

SRS-NB10 ţine cont de mediu. Mai puţin de 10% din materialul folosit pentru ambalarea modelului SRS-NB10 este plastic.

SRS-NB10 va fi disponibilă începând cu luna septembrie a acestui an şi va avea un preţ de aproximativ de 737 lei.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările