Samsung extinde garanţia soluţiilor de climatizare şi lansează gama comercială completă cu R32

Samsung extinde garanţia soluţiilor de climatizare şi lansează gama comercială completă cu R32

Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. (SEACE) a lansat gama completă de soluţii de climatizare pentru zona comercială cu agentul frigorific R32, pentru un impact mai mic asupra mediului şi a încălzirii globale. Totodată, prin această lansare, SEACE anunţă şi extinderea garanţiei la trei ani pentru gama comerciala şi la cinci ani pentru gama VRF (DVM).

Ştiri pe aceeaşi temă

Prin lansarea unei game comerciale complete cu R32, SEACE vrea să ofere afacerilor o soluţie de climatizare care este eficientă din punct de vedere energetic şi care protejează şi mediul înconjurător. Agentul R32 reprezintă o alternativă cu un potenţial de încălzire globală mult mai mic comparativ cu agentul R410A folosit anterior. 

De asemenea, unităţile cu R32 necesită o încărcare mult mai mică de agent frigorific rezultând în reducerea emisiilor CO2 cu până la 70% faţă de unităţile cu R401A.

Gama de unităţi externe R32 este disponibilă în toate capacităţile, de la 2,6 până la 14 kW.

În interiorul unităţilor au fost aduse diverse îmbunătăţiri, pentru a oferi performanţe mai bune atât din punct de vedere al eficienţei energetice cât şi de funcţionare. Temperaturile de funcţionare au fost mărite, astfel încât să se preteze oricărui mediu extern sau necesităţi de lucru.

Cei care achiziţionează soluţiile de climatizare Samsung vor beneficia de trei ani garanţie pentru produsele din gama comercială. Pentru gamele VRF (DVM), Samsung va oferi în continuare produse cu temperaturi de operare de până la -25 de grade pentru răcire, dar şi cele mai mari capacităţi din piaţă, clienţii fiind acum protejaţi prin cei cinci ani de garanţie.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările