Samsung extinde gama Smart Monitor la nivel mondial şi adaugă noi opţiuni

Samsung extinde gama Smart Monitor la
nivel mondial şi adaugă noi opţiuni

Samsung Smart Monitor M7 de 43 inci.

Samsung  a anunţat disponibilitatea globală a noii sale game extinse de monitoare inteligente, oferind mai multe dimensiuni de ecran şi opţiuni de design, împreună cu noi funcţii inteligente şi îmbunătăţite.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gama include acum un model M7 mai mare, de 43 inci (rezoluţie UHD), iar modelele M5 (rezoluţie FHD) sunt acum disponibile la dimensiuni de 24 inci, 27 inci şi 32 inci şi o opţiune nouă de culoare albă.

Seria Samsung Smart Monitor a fost lansată în noiembrie 2020, fiind primul ecran din lume gândit pentru a satisface nevoile actuale din sfera afacerilor, a mediilor academice, precum şi ale utilizatorilor care lucrează, învaţă şi se relaxează la domiciliu. Smart Monitor oferă aplicaţii media şi aplicaţii de productivitate integrate, o conectivitate versatilă, difuzoare încorporate şi o telecomandă alimentată cu celule solare.

Cele mai recente adăugiri la seria Samsung Smart Monitor sunt:

  • Smart Monitor M7 de 43 inci (Model: M70A) – ca model de vârf, Smart Monitor M7 vine acum într-o dimensiune mai mare de 43 inci, cu un design fără margini pentru muncă, educaţie sau joacă. Dispunând de un afişaj 4K Ultra-High Definition (UHD), M7 de 43 inci poate comuta fără probleme funcţionalităţile, trecând de la un dispozitiv de lucru la un hub de divertisment 4K cu aplicaţii integrate de redare a conţinutului, difuzoare şi capabilităţi HDR10 pentru a optimiza fiecare detaliu de conţinut 4K.
  • Smart Monitor M5 de 27 inci şi 32 inci, alb (model: M50A) – modelul M5 vine acum într-un design alb, atât pentru modelele sale de 27 inci, cât şi pentru cele de 32 inci. 
  • Smart Monitor M5 24 inci (Model: M50A) – gama M5 vine acum şi într-o nouă dimenisune Full HD de 24 inci, făcându-l cel mai accesibil Smart Monitor la nivel de preţ. Dimensiunea compactă a Smart Monitor-ului îl face potrivit pentru cei care nu au un spaţiu de birou mare. 

Pe lângă noile opţiuni de dimensiune şi design, Samsung dezvăluie şi o serie de noi caracteristici. TV Plus oferă o varietate largă de conţinut 100% gratuit, în mod direct şi la cerere, fără a fi nevoie de descărcări sau înregistrări în prealabil. Universal Guide oferă recomandări de conţinut bazate pe o analiză a preferinţelor utilizatorului şi a modelelor de vizionare, asigurând sugestii complet personalizate pentru aplicaţii populare precum Netflix, Prime Video şi multe altele.

Asistentul vocal a fost actualizat de la modelele anterioare pentru a permite nu doar Bixby, ci şi alţi asistenţi vocali precum Google Assistant şi Amazon Alexa. Funcţia de acces la distanţă va fi, de asemenea, actualizată la „PC on screen” în iunie, permiţând o conectivitate simplă şi sigură între monitorul inteligent şi computerele externe pentru o utilizare mai eficientă.

Ca parte a programului Samsung de sustenabilitate pe termen lung, M7 de 43 inci include o telecomandă all-in-one alimentată cu energie solară şi realizată din plastic reciclat, oferind o eficienţă ecologică, cu încărcarea din lumina solară, cea artificială sau printr-o conexiune USB-C. Telecomanda pentru alte modele a fost realizată parţial din plastic reciclat pentru a contribui la reducerea amprentei de carbon şi la amplificarea acţiunilor din zona de sustenabilitate.

Folosind aceleaşi caracteristici ca prima generaţia, gama Samsung Smart Monitor oferă opţiuni de conectivitate atât pentru PC-uri, cât şi pentru smartphone-uri. Utilizatorii îşi pot conecta dispozitivele mobile personale doar cu o simplă atingere rapidă, folosind Tap View, Mirroring sau cu Apple AirPlay 2. Samsung DeX le permite utilizatorilor o experienţă de desktop, conectându-şi monitorul la dispozitivul mobil. Display-ul poate accesa, de asemenea, aplicaţiile Microsoft 365, permiţând utilizatorilor să vizualizeze, să editeze documente şi să le salveze în cloud, fără o conexiune la computer, cu ajutorul Wi-Fi încorporat. Pentru configurare la locul de muncă, Smart Monitor oferă un port USB Type-C, porturi USB şi capabilităţi Bluetooth 4.2.

Display-ul se poate transforma, de asemenea, într-un hub de divertisment complet, cu posibilitatea de a accesa conţinutul OTT şi de a urmări filme şi emisiuni preferate pe Netflix, HBO şi YouTube, fără o conexiune la un computer sau dispozitiv mobil.

Gama extinsă Samsung Smart Monitor este disponibilă într-o varietate de modele, dimensiuni şi specificaţii. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările