Sameday inaugurează easybox 2.000, primul locker alimentat cu energie solară şi dotat cu senzor de monitorizare a calităţii aerului

Sameday inaugurează easybox 2.000, primul locker alimentat cu energie solară şi dotat cu senzor de monitorizare a calităţii aerului

Sameday locker easybox 2.000.

Sameday, companie de curierat, anunţă inaugurarea locker-ului easybox cu numărul 2.000. Acesta reprezintă o premieră pentru România, fiind cel dintâi locker alimentat în totalitate cu energie solară şi dotat cu senzor de calitate a aerului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Loker (eng.) însemnă în română dulap şi în cazul de faţă e vorba de un dulap stradal compartimentat pentru ridicarea comenzilor plasate online la diverse magazine locale.

Noua unitate easybox, situată în Bucureşti, pe strada str. Rotundă numărul 4, sector 3, nu necesită branşament la reţeaua de electricitate. 

Lockerul autonom include panouri fotovoltaice, care permit alimentarea directă cu energie solară şi dispune de o baterie internă de capacitate ridicată, optimizată de specialiştii Sameday. Aceasta asigură funcţionarea dispozitivului, indiferent de condiţiile meteorologice.

După ce, în ultimul an, au testat diferite tehnologii de eficienţă energetică pentru serviciul easybox, specialiştii Sameday au dezvoltat soluţia tehnică pentru lockerul autonom împreună cu Darcom Energy, folosind echipamente Victron Energy.


De asemenea, şi dotarea easybox 2.000 cu un senzor inteligent de monitorizare a calităţii aerului se încadrează în strategia verde a companiei de curierat. 

În primele nouă luni ale anului, Sameday a înregistrat o creştere totală a volumelor de peste 50% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, cu peste 9 milioane colete livrate în easybox. 

Printre clienţii reţelei easybox, create şi operate de Sameday, se numără eMAG, Decathlon, evoMAG, Elefant.ro, Flanco, Oriflame, FashionDays, AVON etc.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările