Microsoft anunţă noul  Windows 10 şi prin acesta va îmbunătăţi Android şi iOS

Microsoft anunţă noul  Windows 10 şi prin acesta va îmbunătăţi Android şi iOS

Realitatea virtuală şi augmentată va fi susţinută mai puternic de Microsoft. FOTO Engadget

Windows 10 Fall Creators Update e numele cam lung şi deloc intuitiv al noii versiuni, dar promisiunile Microsoft sunt mai importante decât denumirea.

Ştiri pe aceeaşi temă

La Build 2017, Microsoft a dezvăluit primele detalii în legătură cu următoarea actualizare majoră pentru Windows, denumită Windows 10 Fall Creators Update. Va fi disponibilă spre finalul anului şi va aduce experienţe noi pentru utilizatorii celor peste 500 de milioane de dispozitive cu Windows 10. Printre acestea sunt un nou concept pentru designul interfaţei, experienţe creative care vor putea fi portate de pe Windows pe iOS şi Android, noi aplicaţii disponibile în Windows Store, noi instrumente dedicate dezvoltatorilor pentru a beneficia de un mediu de dezvoltare propice şi primul sistem de realitate mixtă, Windows Mixed Reality, care permite controlul mişcării fără nevoia de senzori adiţionali externi.

La nivel de layout, Microsoft Fluent Design System va oferi experienţe multi-dispozitiv şi interacţiuni intuitive, armonioase, şi cu un grad ridicat de interactivitate. Pentru dezvoltatori, sistemul Fluent Design este conceput astfel încât să permită crearea unor aplicaţii mai expresive şi memorabile, care să funcţioneze pe o gamă variată de dispozitive, prin moduri diverse de interacţiune.

Apoi, Microsoft Graph este un cadru inteligent care înlesneşte conexiunea dintre utilizatori, conversaţii, proiecte şi conţinut, utilizând platforma Microsoft Cloud, şi asigură fluiditatea experienţelor între dispozitive cu Windows, iOS şi Android.

Conferinţa Bulid 2017.

Prin Windows Story Remix Microsoft crede că poate oferi un nou mijloc pentru a procesa fotografii şi video. Utilizează inteligenţa artificială şi algoritmi de deep learning pentru a organiza şi folosi fotografiile şi clipurile video de pe mai multe dispozitive pentru a compune „poveşti” cu ajutorul lor. Story Remix utilizează amintiri, fotografii şi clipuri video pentru a crea o experienţă narativă cu coloană sonoră, teme grafice şi efecte cinematografice. Utilizatorii pot crea, de asemenea, experienţe de realitate mixtă adăugând obiecte 3D în fotografii sau clipuri video pentru a spune o poveste într-un mod inedit sau pot utiliza fotografiile sau clipurile video ca fundal, pe care pot desena cu Windows Ink.

Pentru a prezenta Windows Mixed Reality şi pentru a ilustra procesul creativ, Cirque du Soleil au reconstruit o versiune virtuală a scenei din spectacolul Kurios, care a inclus şi faimoasa mână mecanică uriaşă. Iar odată cu partea software, Microsoft a prezentat şi primele controllere de mişcare Windows Mixed Reality cae nu necesită senzori adiţionali externi. Oferă urmărirea precisă şi promptă a mişcărilor din câmpul vizual, folosind senzorii din headset.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările