Huawei Freebuds Pro sunt disponibile acum pe piaţa din România

Huawei Freebuds Pro sunt disponibile acum pe piaţa din România

Cele mai recente căşti de top ale producătorului din Shenzhen, dotate cu tehnologie de anulare a zgomotului, au ajuns şi pe piaţa locală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Huawei FreeBuds Pro vin cu trei dimensiuni diferite de dopuri din silicon. Acestora li se alătură o funcţie de detectare a dimensiunii potrivite, disponibilă în aplicaţia Huawei AI Life, care le permite utilizatorilor să găsească dimensiunea perfectă. Pentru a realiza acest lucru, Huawei Audio Lab a colectat şi analizat datele canalului auditiv de la peste 1.000 de utilizatori reali din întreaga lume.

Designul rezistent la vânt elimină orificiile de captare a sunetului pentru a atenua interferenţele de zgomot ale vântului. Astfel, utilizatorii nu vor fi afectaţi de zgomotul exterior, chiar şi atunci când merg pe jos, aleargă sau merg cu bicicleta. Aceştia pot activa şi anularea activă a zgomotului, ajusta volumul, răspunde la apeluri sau reda piesele preferate folosind butoanele căştilor Huawei FreeBuds Pro.

Huawei FreeBuds Pro sunt primele căşti TWS (True Wireless) din lume care dispun de anulare dinamică inteligentă a zgomotului. Îmbunătăţită faţă de modelele anterioare, anularea zgomotului este crescută până la 40 dB, iar fixarea in-ear elimină distragerile. Microfoanele duble poziţionate în interiorul şi exteriorul căştilor pot identifica zgomotul din mediul înconjurător şi pot comuta automat între trei moduri de anulare a zgomotului - Ultra Mode, Cozy Mode şi General Mode.

Cu anularea zgomotului activată, bateria durează până la 4,5 ore. În cazul în care anularea zgomotului nu este activată, bateria durează 7 ore întregi, fără a fi nevoie de încărcare cu carcasa de încărcare inclusă. Căştile au şi conexiune dublă cu mai multe sisteme de operare, pentru a comuta rapid de pe telefon pe laptop sau tabletă.

Pe Huawei FreeBuds Pro, fiecare cască este echipată cu două antene Bluetooth care oferă o acoperire omnidirecţională de 360° a semnalului Bluetooth, pentru o conexiune mai stabilă.

Huawei FreeBuds Pro sunt disponibile în trei nuanţe: Silver Frost, Ceramic White şi Carbon Black, la preţul recomandat de 999 de lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările