Google Glass, din nou la vânzare. Preţul nu este pentru toată lumea

Google Glass, din nou la vânzare. Preţul nu este pentru toată lumea

Google Glass

Google face disponibili ochelarii inteligenţi Google Glass pentru toată lumea, la preţul de 1.500 de dolari în magazinul virtual Play Store. Cu toate acestea, dacă vreţi să vi-i luaţi în România, aveţi nevoie de un prieten în afara ţării.

Potrivit droid-life.com, Google Glass Explorer Edition sunt disponibili acum în Play Store la 1.500 de dolari. E vorba de ediţia beta, cea care a fost testată de Google în ultimii doi ani şi nu varianta comercială, despre care se ştie că va costa mai puţin. Momentan, Google nu a încheiat testarea pentru Google Glass, mai ales din cauza controverselor din jurul lor şi a faptului că trebuie să le găsească un scop comercial bine definit.

Google Glass pot fi cumpăraţi de pe Play Store în diverse variante. Astfel, putem adăuga rame şi căşti la ochelarii inteligenţi, pentru a le da un feeling cât mai natural. De asemenea, sunt cinci culori disponibile - negru, alb, roşu, maro şi albastru.

Ochelarii inteligenţi apar în Play Store în acelaşi moment cu Motorola Moto 360, ceasul inteligent al americanilor care rulează Android Wear.

Google Glass sunt disponibili în Play Store dacă sunteţi în Europa de Vest sau SUA. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: