FOTO Samsung Galaxy Note 3 apare în câteva imagini neoficiale, designul este inspirat de Samsung Galaxy S4

FOTO Samsung Galaxy Note 3 apare în câteva imagini neoficiale, designul este inspirat de Samsung Galaxy S4

Galaxy Note 3 apare într-o nouă ipostază neoficială, ar putea fi reală.

Samsung îşi va prezenta noul phablet pe 4 septembrie, se numeşte Galaxy Note 3 şi va avea un ecran mai mare decât cel de pe Note 2. Imaginile care tocmai au apărut cu acesta îl prezintă cu o margine mai subţire şi puţin redesenat faţă de modelul de anul trecut.

Ştiri pe aceeaşi temă

La IFA 2013, pe 4 septembrie, Samsung va prezenta Galaxy Note 3. Continuă linia de phablets popularizată prin Galaxy Note şi apoi versiunea din 2012. GottaBeMobile prezintă câteva imagini cu noul phablet şi se pare că acesta va avea un ecran mai mare decât Note 2, va ajunge la 5,7 inci, iar rezoluţia va fi full HD. În plus, marginea va fi mai mică, similară celei de pe Samsung Galaxy S4.

La fel ca trecerea de la Galaxy S3 la Galaxy S4, nici Note 3 nu va fi mai mare (cu mult) faţă de Note 2. Samsung reuşeşte să facă asta prin micşorarea marginilor şi, totuşi, introduce un ecran mai mare. De asemenea, noul Galaxy Note este mai puţin rotunjit decât modelul de anul trecut. În plus, noul phablet va fi şi mai subţire, grosimea fiind de 8 mm şi nu 9,3 mm ca la Note 2. 

Lista de dotări ale Note 3 include un procesor Snapdragon 800 (folosit în Xperia Z Ultra, spre exemplu) sau Exynos 5 Octa cu opt nuclee în unele regiuni, o cameră de 13 megapixeli şi acelaşi stylus pe care Samsung îl tot oferă cu anumite produse de-ale sale. De asemenea, cele mai multe surse susţin că memoria RAM va ajunge la 3GB, un salt semnificativ faţa de Samsung Galaxy S4 şi alte telefoane sau tablete de pe piaţă. 

Haideţi să discutăm! Ne puteţi vizita şi pe pagina de Facebook Tech Adevărul.

Click pe poză pentru a vedea o galerie cu imaginile neoficiale.

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările