Corespondenţă din Barcelona: Huawei aduce la Mobile World Congress poate cel mai frumos ceas inteligent

Corespondenţă din Barcelona: Huawei aduce la Mobile World Congress poate cel mai frumos ceas inteligent

Huawei Watch

Huawei a organizat un eveniment în avanpremiera Mobile World Congress 2015 şi a lansat oficial Huawei Watch, dar şi o brăţară inteligentă, numită Talkband N2 şi nişte căşti magnetice. Le trecem în revistă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Huawei Watch a fost vedeta serii. Ceasul inteligent a fost observat deja de jurnalişti de ieri, în afişele din Barcelona, dar e cu adevărat unul dintre cele mai frumoase ceasuri cu Android Wear.

Huawei nu a fost foarte original, ci a dus mai departe designul Motorola Moto 360 sau LG G Watch R. De asemenea, a lansat într-un moment interesant, cu o săptămână înainte de Apple Watch. Ceasul Huawei e mai subţire decât Motorola Moto 360, dar nu cu mult. Rămâne un ceas mai gros decât unul obişnuit, dar e rotund integral, faţă de Moto 360.

Ecranul este de 1,4 inci, 400x400 de pixeli la 286 de pixeli pe inch. Ceasul Huawei Watch e construit din 130 de componente şi are chiar şi o rotiţă, dar nu ca la Apple, ci una care se apasă. E construit din oţel inoxidabil şi vine în trei culori - auriu, argintiu şi negru.

La interior nu este cu nimic nou faţă de alte ceasuri Android Wear. E compatibil cu smartphone-uri care rulează Android 4.3 sau mai noi. Are un procesor Qualcomm de 1,2 Ghz, 4 Gb de stocare, 512 RAM şi Bluetooth 4.1.

Un amănunt interesant este senzorul pe şase axe, care va studia cu atenţie sesiunile noastre de alergat, bicicletă sau somn. Are şi un senzor de inimă, care oferă date în timp real privind pulsul, caloriile şi numărul de paşi.

Despre Huawei Talkband B2 şi N2 vă vom oferi detalii într-un articol hands-on pe blogul Review de Gadget.

Urmăriţi-mă şi pe Twitter, unde actualizez în timp real. 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările