Aştepţi mai mult, plăteşti mai puţin. Uber vrea să introducă o nouă alternativă de tarifare

Aştepţi mai mult, plăteşti mai puţin. Uber vrea să introducă o nouă alternativă de tarifare

România este una dintre pieţele europene cele mai importante pentru Uber, compania americană de ride-sharing aducând pe meleagurile mioritice cele mai multe dintre serviciile sale, printre care Uber Green sau Uber Eats. Pe scurt, cam tot ce introduce nou Uber în Statele Unite ale Americii, este de obicei disponibil şi în România cu întârziere de aproximativ un an.

Ştiri pe aceeaşi temă

Unul dintre angajaţii Uber a distribuit pe Twitter o poză care indică spre o nouă schimbare importantă în ceea ce priveşte tarifarea utilizatorilor. Se pare că aceştia vor avea posibilitatea de a selecta mai multe intervale orare disponibile pentru „pick up”, fiecare având un alt preţ. Spre exemplu, dacă nu te grăbeşti într-un anume loc, s-ar putea să fie mai convenabil să aştepţi cinci minute în plus pentru o maşină, dar să plăteşti cu 10%-20% mai puţin.

Chiar dacă angajatul a şters poza respectivă de pe Twitter, Uber a recunoscut că lucrează la o astfel de funcţie, însă nu a oferit detalii despre data la care aceasta va fi disponibilă pentru publicul larg. În acest moment, ea poate fi accesată doar de către angajaţii companiei americane care locuiesc în San Francisco sau Los Angeles, relatează Ubergizmo.

FOTO via Ubergizmo

Nici despre regiunile în care funcţia îşi va face simţită prezenţa nu se cunosc prea multe detalii, însă ne putem aştepta ca această idee să fie implementat în mai toate ţările în care activează Uber.

 

citeste totul despre: