Aplicaţia Windows File Recovery de la  Microsoft vă permite să recuperaţi documente şterse

Aplicaţia Windows File Recovery de la  Microsoft vă permite să recuperaţi
documente şterse

Windows File Recovery în Microsoft Store.

Microsoft lansează propriul instrument de recuperare a fişierelor, conceput pentru a recupera fişierele pe care le-aţi şters din greşeală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Windows File Recovery e o aplicaţie care uilizează linia de comandă (Command Prompt) şi care va recupera o varietate de fişiere şi documente de pe hard disk-uri locale, unităţi USB şi chiar carduri de date. Windows File Recovery nu te ajută la recuperarea fişierelor şterse din cloud.

Ca orice instrument de recuperare a fişierelor, trebuie utilizat cât mai repede după ştergerea fişierelor, pentru a te asigura că nu au fost suprascrise. Noul instrument Microsoft poate fi folosit pentru a recupera fişiere JPEG, PDF, PNG, MPEG, Office, MP3, MP4, ZIP şi altele. Suportă formate: NTFS, FAT, exFAT şi ReFS.

Aplicaţia nu este compatibilă cu orice Windows, doar cu Windows 10, versiunea 19041.0 sau mai nouă.

Ca să ajungi la linia de comandă dai click pe tasta Windows, scrii cmd, dai click dreapta pe aplicaţia ”Command Prompt” şi Run as Administrator. Apoi urmezi instrucţiunile de la Windows, din imaginea următoare.Poţi afla versiunea ta de Windows apăsând tasta Windows, scriind winver şi apăsând Enter. O să apară o fereastră cu detaliile. Tutorial aici. Aplicaţia e proaspăt lansată şi în acest moment are 8 recenzii în Microsoft Store şi nota 3.5 din 5.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: