Forţe proaspete la Jandarmerie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei 11 elevi sunt în practică până în 15 februarie FOTO Olimpia Man
Cei 11 elevi sunt în practică până în 15 februarie FOTO Olimpia Man

11 elevi aflaţi în ultimul an de studiu la şcolile de subofiţeri jandarmi din ţară se află de săptămâna aceasta în prcatică la Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj.

Potrivit reprezentanţilor IJJ, cei 11, elevi în anul II de studiu la Şcoala de Subofiţeri Jandarmi din Fălticeni respectiv Şcoala de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani, au programată practica până în 15 februarie.  În primele zile ale stagiului, elevii urmează un program de acomodare cu specificul unităţii  şi misiunile jandarmilor sălăjeni, ulterior fiind repartizaţi în cadrul structurilor de ordine  şi siguranţă publică ale Inspectoratului.


În perioada următoare, elevii vor executa misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice, fiind îndrumaţi de către jandarmi cu experienţă în activitatea profesională.


Stagiul de practică are un caracter practic-aplicativ, principalele modalităţi de pregătire fiind însuşirea modului de acţiune în cadrul elementelor de dispozitiv, studiul individual, participarea la diferite misiuni de ordine publică, activităţile având ca scop aprofundarea şi consolidarea cunoştinţelor asimilate, formarea, dezvoltarea  şi perfecţionarea deprinderilor practice.
 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite