Bărbat în stare gravă, după ce a căzut de la etajul trei al unui imobil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 34 de ani din Zalău a ajuns, marţi noapte, în stare gravă la spital după ce s-a prăbuşit de la etajul al treilea al unui bloc din cartierul Brădet.

Un apel la numărul unic de urgenţă făcut marţi seară, la ora 20.40, anunţa că un zălăuan în vârstă de 34 de ani zace pe caldarâm după ce a căzut în gol de la etajul al treilea. Incidentul s-a produs pe strada Pictor Ioan Sima din municipiul Zalău, la faţa locului deplasându-se două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

La momentul sosirii cadrelor medicale, tânărul era conştient şi uşor agitat, prezentând politraumatism de bazin şi posibile fracturi la ambele membre inferioare. Potrivit primelor cercetări, se pare că bărbatul a căzut în picioare de la etajul al treilea al blocului în care locuia. A fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Zalău, în acest moment fiind internat la Secţia Ortopedie, pentru tratament de specialitate.

Poliţiştii desfăşoară cercetări pentru strabilirea cu claritate a împrejurărilor în care s-a produs incidentul. În anchetă este luată în calcul şi probabilitatea ca tânărul să fi consumat substanţe care intră sub incidenţa legii.

Vă mai recomandăm:

Un copil de şase ani s-a prăbuşit de la etajul 3. Totul s-a petrecut sub ochii mamei

Disperarea unui tată a cărui fiică a fost ucisă acum 17 ani: „100 de ani să mai trăiesc şi nu le-aş da pace anchetatorilor până nu află adevărul“

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite