Primarul Vasluiului: „Anul 2012 a fost unul greu, dar cu rezultate foarte bune“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, în ultima şedinţă de Consiliu Local din această lună, primarul municipiului reşedinţă de judeţ, Vasile Pavăl, a ieşit la raport.

Anul 2012 afost, potrivit raportului primarului, un an cu foarte multe ralizări, Programul integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU) fiind cel care a dictat continuarea sau încheierea celorlalte proiecte de dezvoltare. „Vă mulţumesc pentru încredere. 2012 a fost anul în care cetăţenii municipiului Vaslui mi-au încredinţat misiunea de a continua lucrurile începute în primul mandat“, aşa şi-a început edilul prezentarea raportului. 

Primarul a calificat 2012 drept un an bun, în care s-au făcut lucruri importante. Pavăl a citat din raportul Institutului de Politici Publice pe anul trecut, care a monitorizat activitatea administraţiilor publice locale. Astfel, municipiul Vaslui se poate lăuda că este pe primul loc la atragerea de fonduri europene pentru modernizarea iluminatuului public, pe locul cinci la finanţarea pentru reabilitarea şi modernizarea infrastructurii, pe locul zece la spaţiul verde şi pe locul 16 în clasamentul celor mai eficiente primării de municipii reşedinţă. 

Primarul Pavăl a fost ajutat, în foarte mare măsură, şi de vasluieni care, în ciuda sărăciei, au dat dovadă de corectitudine plătindu-şi taxele şi impozitele, încasările la visteria locală încasându-se la un procent de 96,8%.

„Împreună cu dumneavoastră, cu oamenii din acest municipiu, putem trage concluzia că în 2012 am reuşit, în mare parte, să îndeplinim ceea ce ne-am propus. Anul 2012 poate însemna un an cu bune şi cu mai puţin bune, un semnal pentru ca în 2013 să acţionăm mai rapid pentru a putea să recuperăm din nerealizările din 2012“, a mai spus primarul Pavăl. 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite