Minor de 14 ani din Bârlad arestat preventiv pentru tâlhărie şi furt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a ajuns în arestul Poliţiei FOTO:adevarul
Tânărul a ajuns în arestul Poliţiei FOTO:adevarul

Un tânăr în vârstă de doar 14 ani, din municipiul Bârlad, a fost arestat preventiv de oamenii legin după ce acesta a săvârşit mai multe infracţiuni de furt şi tâlhărie în perioada martie-mai 2013.

Potrivit poliţiştilor, prima faptă a fost comisă în ziua de 7 martie a anului curent, victimă fiind o femeie în vârstă de 72 ani. Acesta se deplasa pe strada Republicii, din municipiul Bârlad, iar la parterul unui bloc, o persoană necunoscută i-a smuls sacoşa din mână, în care avea suma de 110 lei şi alte bunuri.

Infracţiunile de furt au fost comise în dauna persoanelor în vârstă, de la care au fost sustrase sume de bani din genţi sau din buzunare. Două fapte au fost comise în Piaţa 9 Mai, iar a treia în scara unui bloc, în momentul în care suspectul s-a oferit să ajute o femeie să urce scările.

Prejudiciul cauzat prin comiterea faptelor este de aproximativ 5200 lei. 

„Activităţile desfăşurate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Bârlad au dus la probarea activităţii infracţionale a minorului, acesta fiind reţinut pentru o perioadă de 10 ore. Ulterior, suspectul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad cu propunerea de arestare preventivă“, ne-a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad şi a dispus arestarea preventivă a minorului pentru o perioadă de 14 zile.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite