Jandarmul traficant de droguri nu scapă de înschisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cocaină pentru cluburile din Mamaia Sursa DIICOT

Jandarmul vasluian T.A.I va rămâne în continuare după gratii, în ciuda încercării acestuia de a scăpa de arestul preventiv. Curtea de Apel Iaşi a respins recursurile formulate de jandarm şi de complicele acestuia, Andrei Pascaru.

Ieri, la Curtea de Apel Iaşi, s-a judecat recursul formulat de jandarmul T.A.I. şi amicul său, Andrei Pascaru, zis Fritz, împotriva sentinţei date săptămâna trecută de Tribunalului Iaşi prin care s-a dispus arestarea lor preventivă. 

Dacă Pascaru a recunoscut toate acuzaţiile ce i se aduc şi a mărturisit judecătorilor că aducea cocaina din Costa Rica, jandarmul T.A.I. a susţinut, în continuare, că este nevinovat. 

Jandarmul a declarat că l-a cunoscut pe Fritz în urmă cu doi ani, prin intermediul verişorilor acestuia, însă nu erau prieteni, ci doar simpli amici. Acum patru luni, Pascaru l-a solicitat să-l ajute cu o adresă pe raza municipiului Iaşi, spunându-i că urma să primească un colet din străinătate. T.A.I. i-a oferit adresa prietenei sale. Ulterior, Fritz l-a anunţat că nu va mai fi livrat niciun colet.

Săptămâna trecuta, însă, prietena lui Pascaru a primit un colet, iar cei doi au mers să îl ridice, moment în care au fost prinşi în flafrant de către procurorii DIICOT în faţa unei biserici din centrul municipiului Iaşi. Asupra lor a fost găsită o jumătate de kilogram de cocaină, ce urma să fie distribuită pe piaţa din Iaşi şi pe cea din Bucureşti şi care le-ar fi adus celor doi tineri vasluieni peste 50.000 de euro. 

„Nu există nicio probă, nicio interceptare care să demonstreze implicarea clientului meu în această cauză. Efectiv, a fost folosit fără să ştie. A dat acea adresă de livrare fără să bănuiască vreun moment ce intenţiona să achiziţioneze celălalt inculpat. A fost omul potrivit la locul nepotrivit. În continuare, vom face toate demersurile legale pentru a ne demonstra nevinovăţia“, a declarat Liviu Bran, avocatul jandarmului T.A.I. .

Judecătorii, însă, nu l-au crezut şi au menţinut starea de arest a celor doi, decizia de ieri a Curţii de Apel Iaşi fiind una definitivă.

Citeşte şi:

Un jandarm a fost prins cu jumătate de kilogram de cocaină în faţa unei biserici din Iaşi

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite