Ionuţ Bîgea, fiul de preot de la “Vocea României”, a trecut de duel. Loderadana: “Un preludiu-prelungit, fără finalizare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A întors cele patru scaune ale juraţilor la audiţiile pe nevăzute, a ales echipa Marius Moga şi a trecut de duelul cu bucureşteanca Diana Bucşa. Ionuţ Bîgea, seminaristul din Bârlad: “Sunt printre puţinii concurenţi care poate să cânte orice”.

Duelurile de la “Vocea României”, showul de la Pro Tv, difuzate vineri seara l-au propulsat pe bârlădeanul Ionuţ Bîgea (21 ani) în etapa următoare: confruntarea live.

Ionuţ Bîgea s-a duelat cu Diana Bucşa. Cei doi au cântat împreună “Sexual healing” a lui Marvin Gaye. Deşi nu au convions juraţii cu interpretarea lor, la final, Marius Moga a decis să-l păstreze în echipă.

Loredana Groza a spus despre interpretare că a fost “un preludiu-prelungit, fără finalizare”, iar Tudor Chirilă a spus clar că nu i-a plăcut ce-au făcut cei doi.

La audiţiile pe nevăzute, Ionuţ Bîgea a întors cele patru scaune ale juraţilor şi a vrăjit publicul spectator cu interpretarea piesei "It's a man's world".

Imediat după duel, interpretul bârlădean a spus: “Nu mă aşteptam să am o prestaţie aşa slabă. Mă bucur însă că Moga m-a ales să merg mai departe în echipa lui. O să fac tot posibilul să-i nu-i pară rău niciodată că a făcut această alegere”. Ionuţ a mai spus că e unul din puţinii concurenţi din show care poate interpreta orice.

Ionuţ face muzică de când se ştie. Este fiu şi nepot de preot, a urmat cursurile Şcolii de Muzică şi arte plastice "N. N. Tonitza" Bârlad, Seminarul Huşi şi Şcoala populară de arte din Iaşi. De doi ani predă canto micuţilor de la şcoala de canto "Soul music art" Bârlad, asociaţie coordonată de Dragoş Gheorghiu, profesorul care e o adevărată pepinieră de talente şi care iu-a dat primele lecţii de canto.

Tot Dragoş Georghiu a descoperit-o şi pe Rose-Marie Lanciu (12 ani), câştigătoarea trofeului şi al premiului de 20.000 de euro oferit de show-ul "Next star" de la Antena 1.

Citeşte şi:

Seminaristul care a cucerit juriul de la “Vocea  României”. Interpretarea de excepţie a piesei “It's a man's world"

Ionuţ Bîgea, fiul de preot care a cucerit juraţii de la „Vocea României”: „Fugeam din Seminar pentru lecţiile de canto”

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite