FOTO UPDATE Aflată la volanul unui Jaguar, o fostă olimpică din Iaşi, implicată într-un grav accident în judeţul Vaslui: patru studenţi au ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de 20 ani, din Iaşi, studentă la Universitatea din Milano, a fost implicată marţi seara într-un grav accident rutier, pe raza judeţului Vaslui, în localitatea Crasna. Patricia Gall (20 ani) conducea un Jaguar, iar într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra volanului.

UPDATE 9.30 Toţi tinerii răniţi în urma accidentului care a avut loc seara trecută pe DN 24, în apropierea Punctului de Control Crasna, au fost transferaţi de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, la clinici din municipiul Iaşi. Cel mai grav este studentul de origine română, verişor cu tânăra aflată la volan. 

Tânărul de 23 ani, cetăţean român, a fost transferat la Iaşi cu suspiciuni fractură coloană, diagnostic confirmat de medicii ieşeni care l-au supus unei intervenţii chirurgicale. Studentul de origine franceză a fost diagnosticat cu fractură la umăr, iar cel turc şi conducătoarea auto cu politraumatisme prin accident rutier.

Din primele cercetări, poliţiştii spun că tânăra de 20 ani nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. Ea a fost testată alcoolscopic, iar rezultatul a confirmat că nu a consumat băuturi alcoolice.

Patricia Gall este fiica unor oameni de afaceri din Iaşi, Luminiţa şi Mircea Gall, cunoscuţi dezvoltatori imobiliari. Iniţial, s-a indicat că tânăra este ruda unor medici din Iaşi.

Ştire iniţială:

Tânăra de 20 ani, studentă la o universitate din Italia, se afla în autoturism alături trei tineri studenţi, un român, un turc şi un francez, şi se îndrepta în direcţia Vaslui - Bârlad. 

La un moment dat, în  apropierea localităţii Crasna, tânăra de la volan, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens, răsturnându-se de mai multe ori pe câmp. În urma impactului violent, toţi cei patru tineri din autoturism au fost răniţi grav, iar autoturismul distrus aproape în totalitate. 

La locul accidentului au fost dirijate mai multe echipaje de ambulanţă şi poliţie. Unul dintre cei trei pasageri, cetăţeanul român, se află în stare critică, fiind transferat la o clinică din Iaşi cu politraumatisme şi fractură la coloana cervicală.

Patricia Gall a suferit la rându-i leziuni, însă este conştientă. Ea a declarat poliţiştilor că pierdut controlul asupra volanului după ce a derapat în curbă.

"Poliţiştii se află la această oră la locul accidentului, pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul. Tinerii transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui se află în investigaţii, deocamdată nu s-a putut lua legătura cu ei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", a precizat comisarul Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui. 

Patricia Gall este unul dintre foştii olimpici ai Iaşului. Absolventă a Colegiului Negruzzi, tânăra a fost admisă cu bursă la Universitatea Luigi Bocconi din Milano, unde studiază economia.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite