FOTO Un şofer şi-a băgat mama şi soţia în spital după ce a adormit la volan. Accidentul a avut loc pe DE 581 pe raza localităţii vasluiene Sîrbi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina s-a oprit în şanţul de pe partea opusă sensului de mers FOTO Sabina Ghiorghe
Maşina s-a oprit în şanţul de pe partea opusă sensului de mers FOTO Sabina Ghiorghe

Mama şoferului a intrat în stop cardio-respirator în urma accidentului iar soţia şoferului a suferit câteva fracturi grave. Bârbatul care  a adormit la volan a scăpat fără nicio zgârietură

Accidentul s-a petrecut vineri, puţin înainte de ora 14. Un SUV Hyundai tucson înmatriculat în Republica Moldova circula dispre Crasna spre Bârlad. Când se afla pe raza localităţii vasluiene Sîrbi, şoferul a aţipit la volan şi a intrat cu roata din dreapta faţă în capul unui podeţ. În urma impactului maşina a fost împinsă pe celălalt sens de mers şi s-a oprit în şanţ.

Şoferul (53 ani) a scăpat doar cu o sperietură pe când cele două pasagere din autoturism, mama şi soţia, au fost transportate la Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad în stare gravă. Mama şoferului, de 77 ani, a intrat în stop cardio-respirator. La ora actuală este în comă de gradul IV. Soţia şoferului (49 ani) a fost diagnosticată cu fractură de claviculă şi policontuzii.

"Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acesta a spus că a şofat mult pe parcursul zilei şi a aţipit de oboseală", a precizat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Maşina a fost trasă de un tractor în afara carosabilului pentru a degaja traficul urmând a fi tractată mai târziu.

Şoferul are domiciliul stabil în Bucureşti şi are dublă cetăţenie, fiind originar din Republica Moldova.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite