FOTO Bătaie de joc pentru şoferii din Bârlad: cinci rânduri de “cocoaşe” pe câţiva metri de asfalt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Străzile din Bârlad au ajuns coşmarul şoferilor din cauza gropilor şi al denivelărilor. Pe strada Ioan Popescu, în dreptul palatului lui Ionică Brătianu, cocoaşele din asfalt pun maşinile la grea încercare

De parcă nu erau destul de proaste străzile Bârladului, cei care sunt plătiţi să întreţină covorul asfaltic fac lucrări pe care mai bine nu le-ar face.

În urmă cu aproximativ o lună, pe strada Ioan Popescu, din B\rlad, în dreptul palatului lui “Ionică Ţiganul”, nume dat de cetăţeni bulibaşei Ionică Brătianu, au fost reînoite cocoaşele din asfalt care s-au aplatizat din cauza traficului greu. În loc să facă opritoare conform normelor legale, au fost turnate ditamai cocoaşele din asfalt, mult mai înalte decât era necesar pentru a-i încetini pe şoferi.

"Locuiesc în zonă şi sunt nevoit să trec pe aici. Îmi bag maşina în service odata la cel mult trei luni. Înţeleg că trece traficul greu prin zonă şi trebuie protejate casele, dar ce vină avem noi? E bătaie de joc pe faţă, parcă cei care au grijă de drumuri ar avea contracte cu firmele de service auto", a spus un şofer.

Autoturismele care aveau garda mai jos se atingeau de asfalt la fiecare cocoaşă depăşită.

În urma reclamaţiilor şi al sesizărilor făcute de şoferii revoltaţi, au fost înlăturate cocoaşele din asfalt pentru a fi montate benzi de cauciuc. Timp de o săptămână, gropile lăsate după înlăturarea cocoaşelor au stat neacoperite şi când au fost în sfârşit acoperite le-au pus la nivel mai înalt decât restul asfaltului.

Acum, sunt patru rânduri de opritoare pe ambele sensuri plus cel puţin încă pe atâtea denivelări lăsate după "reparaţiile" făcute după înlăturarea cocoaşelor

Prin urmare, maşinile care trec prin zonă sunt greu încercate după ce trec prin zonă.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite