Explozie urmată de un incendiu, la o casă din Bârlad. O femeie de 81 de ani a suferit arsuri, fiind transportată la spital

0
0

O explozie a avut loc, miercuri seară, la o casă din Bârlad, în urma unei acumulări de gaze, deflagraţia fiind urmată de un incendiu violent. O femeie de 81 de ani a fost rănită, suferind arsuri pe faţă şi pe braţe şi fiind transportată la spital.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui au anunţat că Detaşamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă, o ambulanţă SMURD tip B2 (EPA) şi echipaje specializate pentru pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuinţă din municipiul Bârlad.

Incendiul a cuprins locuinţa în urma unei explozii, ca urmare a acumulării de gaze.

La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta violent, lângă locuinţă fiind găsită o persoană rănită - o femeie de 81 de ani. Ea a suferit arsuride gradele I, II şi III pe aproximativ 15% din suprafaţa corpului (arsuri în zona feţei şi a braţelor). Victima a fost transportată cu ambulanţa SMURD la o unitate medicală. 

Vaslui


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri