Cum promit liberalii că vor scoate Vasluiul de sub epoca pesedistă: de la elicoptere şi apartamente pentru medici la proiecte de 800.000.000 euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Arcăleanu FOTO Facebook
Marius Arcăleanu FOTO Facebook

Candidaţii PNL la funcţiile de primari şi consilieri în judeţul Vaslui duc o amplă campanie de promovare, în special în mediul online şi mass-media locală, promiţând electoratului că soluţiile lor vor scoate judeţul din zona sărăciei.

Liberalii promit vasluienilor că ”vor face totul pentru judeţul Vaslui” şi vor aduce ”minim 800.000.000 euro pentru realizarea marilor proiecte ale judeţului nostru în următorii patru ani”.

”Este foarte clar pentru toţi că drumurile croite de PSD în judeţul Vaslui au dus mereu într-o râpă. Ajunşi în răscruce, a venit vremea să alegem calea către un viitor prosper pentru judeţul nostru, pentru toţi vasluienii”, anunţă candidaţii liberali pe paginile de Facebook create în perioada campaniei electorale. 

În timp ce pesediştii, aflaţi la cârma judeţului de după Revoluţie, mizează pe ”continuitate” şi fidelitatea locală, liberalii vin cu promisiuni măreţe. Marius Arcăleanu, candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului Vaslui promite locuitorilor că dacă îl vor alege primar, le va igieniza toate subsolurile de bloc din oraş, care în prezent sunt inundate, va crea 1500 de locuri de parcare în cartiere, iar în centrul oraşului nu mai puţin de 500 de locuri de parcare! În plus, va construi şosea ocolitoare oraşului şi ”va conecta Vasluiul la viitoarea autostradă Moldova - Transilvania”.
Arcăleanu anunţă electoratul că printre priorităţile sale se va afla şi sistemul medical, pe care ”PSD l-a acaparat prin nepotisme şi clientelism”.  

50 de apartamente şi două elicoptere pentru medici

”În municipiul Vaslui, vom construi 50 apartamente pentru personalul medical. Altă prioritate, asumată de întreaga conducere a PNL Vaslui, este dotarea serviciului medical de urgenţă cu 2 elicoptere medicale care să deservească întreg judeţul şi să nu mai existe situaţii în care oamenii mor cu zile în cătune îndepărtate în care nu au acces ambulanţele din cauza drumurilor impracticabile. Achiziţia celor două elicoptere pentru serviciile medicale de urgenţă va fi un efort comun al Consiliului Judeţean, primăriilor de oraşe şi grupului de parlamentari PNL”, declară Marius Arcăleanu.

Acesta promite şi înfiinţarea unui centru de permanenţă în municipiul Vaslui, pentru decongestionarea Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă.

”Primăria va amenaja şi va dota un spaţiu care să primească o destinaţie medicală. Vom suporta din bugetul local salariile asistentelor, iar medicii (cu formaţie de urgenţă) vor fi plătiţi cu ora”, promite candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului Vaslui.
 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite