Adolescent lovit cu pumnii şi deposedat de bani într-o sală de internet din Bârlad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bârlădenii Vicenţiu Dura (19 ani) şi Bogdan Grigore (23 ani) au fost puţi sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile după ce au tâlhărit un minor de 17 ani, din Griviţa

Incidentul s-a petrecut săptămâna trecută într-o sală de interent din Bârlad. Din cercetările efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale s-a stabilit că victima, un adolescent de 17 ani, din Griviţa, s-a întâlnit în sala de internet cu agresorii. Se cunoşteau din vedere.

Vicenţiu Dura (19 ani) a sustras din buzunarul tânărului suma de 10 lei.  În momentul în care acesta a solicitat returnarea banilor, l-a lovit cu pumnul în zona capului. Întrucât partea vătămată continua să-şi ceară insistent banii înapoi, a fost lovit cu palmele şi de către Bogdan Grigore (23 ani).

“Poliţiştii de investigaţii criminale bârlădeni au reuşit identificarea a doi tineri din municipiul Bârlad care au tâlhărit un minor de 17 ani. Cei doi tineri au fost reţinuţi pe o periodă de 24 de ore. Au fost prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Procurorii au dispus măsura controlului judiciar împotriva celor doi, pe o perioadă de 60 de zile”, a precizat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Citeşte şi:

Individul care a atacat o bătrână în plină stradă eliberat de judecătorii vasluieni

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite