Accident rutier cu victime pe raza comunei Iana. Şoferul era beat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul a fost testat cu etilotestul şi rezultatul a fost de 0.88 mg/l alcool pur în aerul expirat FOTO Arhivă
Şoferul a fost testat cu etilotestul şi rezultatul a fost de 0.88 mg/l alcool pur în aerul expirat FOTO Arhivă

Un conducător auto de 30 de ani, din localitatea vasluiană Iana, a urcat la volan fiind sub influenţa acoolului şi a intrat cu maşina într-un copac. A fost nevoie de echipaj de descarcerare pentru a fi scos dintre fiarele contorsionate

Accidentul a avut loc azi, 13 martie, în jurul orei 15.15, pe DJ 243. Un autoturism Citroen condus de un bărbat de 30 de ani, din Iana, circula dinspre Bârlad spre Puieşti.

După o curbă la stânga în afara localităţii Iana a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens apoi s-a izbit cu viteză într-un copac aflat la marginea carosabilului. În maşină era şi un pasager care a putut să iasă din autoturism, însă, a fost nevoie de echipă de descarcerare de la Detaşamentul de Pompieri Bârlad pentru a fi scos şi şoferul de sub fiarele contorsionate.

Şoferul a fost pus să sufle în etilotest, rezultatul fiind de 0.88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"În cauză, poliţiştii de la Biroul Rutier vor întocmi dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehcul având o alcoolemie peste limita prevăzută de lege", a spus Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Atât şoferul cât şi pasagerul au fost transportaţi la Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad, având nevoie de îngrijiri medicale. Şoferul este în stare mai gravă.
 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite